αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠλησιάζει η «πρεμιέρα» του Google Daydream View VR- Σε ποιες χώρες θα κυκλοφορήσει πρώτα

Πλησιάζει η «πρεμιέρα» του Google Daydream View VR- Σε ποιες χώρες θα κυκλοφορήσει πρώτα

Η νέα, προσιτή κάσκα εικονικής πραγματικότητας της Google για smartphone πρόκειται να κυκλοφορήσει σε πέντε χώρες στις 10 Νοεμβρίου. Σε πρώτη φάση το Daydream View VR θα διατεθεί σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Βρετανία και Γερμανία – όπου θα πωλείται στην Γερμανία από την Deutsche Telecom αντί 69 ευρώ.

Προϋποθέτει την ύπαρξη είτε του Google Pixel ή, του Google Pixel XL, τα οποία στην Γερμανία πωλούνται αντί 759-899 ευρώ (32GB/128GB) ή 869-1009 ευρώ (μοντέλο Pixel XL, 32/128GB).

Επομένως, το κόστος μιας εισαγωγικής εμπειρίας στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας – η οποία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από το διαθέσιμο περιεχόμενο – είναι τουλάχιστον 828 ευρώ.

Η Google αναμένεται να εμπλουτίσει τη λίστα των συμβατών smartphone, προς το παρόν πάντως έχει μόνο ένα: το δικό της Pixel.

Σε ότι αφορά το περιεχόμενο, δηλαδή τι θα μπορούσε κανείς να βιώσει σε συνθήκες εικονικής πραγματικότητας φορώντας το Daydream View, η Google παραπέμπει σε βίντεο VR στο YouTube, στις εντυπωσιακές περιπλανήσεις σε αξιοθέατα ανά τον κόσμο με το Street View σε VR, σε ταινίες διαθέσιμες από το Play Store (όπως το VR animation Invasion), σε τίτλους παιχνιδιών όπως το Need for Speed: No Limits VR, Home Run Derby: κ.ά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − one =