αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠληροφορίες θέλουν τη Microsoft να λανσάρει το δικό της αναδιπλούμενο smartphone μέσα στο 2018

Πληροφορίες θέλουν τη Microsoft να λανσάρει το δικό της αναδιπλούμενο smartphone μέσα στο 2018

Φήμες για το Surface Phone, την φημολογούμενη κορυφαία και μυστηριώδη συσκευή της Microsoft, ήδη κυκλοφορούν εδώ και καιρό, ενώ η εταιρεία αποδεδειγμένα εργαζόταν επάνω σε πρωτότυπα του τηλεφώνου τα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο, η πορεία που ακολούθησαν τα Windows 10 Mobile έκανε αρκετούς να πιστέψουν ότι είτε το εγχείρημα εγκαταλείφθηκε, είτε ότι ακόμα κι αν αναπτύσσεται ακόμα ενεργά, μάλλον δεν θα δούμε σύντομα κάποια εμπορική υλοποίησή του. Ή μήπως όχι;

Νεότερες αναφορές, που επικαλείται σε άρθρο του το Windows Central, θέλουν την Microsoft να συνεχίζει κανονικά την ανάπτυξη του Surface Phone, του οποίου μία τουλάχιστον εκδοχή βασίζεται σε foldable [αναδιπλούμενη] σχεδίαση, ανάλογη με του ZTE Axon M που ανακοινώθηκε πρόσφατα.

Όσον αφορά στο λειτουργικό σύστημα, η συσκευή φυσικά δεν θα τρέχει Windows 10 Mobile, αλλά το κέλυφος CShell, κάτω από το οποίο θα εκτελείται η πλατφόρμα Windows Core OS, γνωστή και ως “Andromeda”, που για πολλούς αποτελεί το μέλλον των Windows.

Είναι σίγουρα νωρίς για να καταλήξουμε σε συμπεράσματα, όμως τα παραπάνω είναι χωρίς καμία αμφιβολία εξαιρετικά ενδιαφέροντα. Η κυκλοφορία του Surface Phone τοποθετείται μέσα στο 2018, οπότε ας κάνουμε υπομονή μερικούς μήνες ακόμα.

Πηγή: Pc Magazine

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × one =