αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠληροφορίες αναφέρουν ότι το Nokia με τις 5 κάμερες θα αποκαλυφθεί μέσα στον Ιανουάριο

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Nokia με τις 5 κάμερες θα αποκαλυφθεί μέσα στον Ιανουάριο

Το Nokia 9 PureView μπορεί να είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα smartphone αυτήν την περίοδο μιας και οι πέντε κάμερες που φημολογείται πως διαθέτει στο πίσω μέρος, έχουν τραβήξει τα βλέμματα πολλών καταναλωτών, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως θα παρουσιαστεί σύντομα.

Σύμφωνα με φήμες που προέρχονται από τη Ρωσία, το Nokia 9 PureView με τον ιδιόμορφο σχεδιασμό των πέντε καμερών στο πίσω μέρος, θα αποκαλυφθεί στα τέλη Ιανουαρίου 2019, με την HMD Global να ετοιμάζει εκπλήξεις μιας και οι πέντε κάμερες δε θα είναι το μόνο χαρακτηριστικό που θα “κλέψει” την παράσταση, εντείνοντας την περιέργεια όλων σχετικά με το τι θα δούμε στην παρουσίαση της συσκευής.

Αναφορικά με τα χαρακτηριστικά του Nokia 9 PureView, οι κάμερες θα αποτελούνται από ένα φακό στα 24MP, φακό υψηλού zoom, ευρυγώνιο φακό στα 16MP, φακός macro, ασπρόμαυρος φακός, υπέρυθρος/laser αισθητήρας για τα αντικείμενα σε απόσταση και LED flash. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, η συσκευή φημολογείται πως θα διαθέτει οθόνη 5.9 ιντσών με ανάλυση Quad HD+, αναλογία οθόνης 18:9 χωρίς notch, επεξεργαστή Snapdragon 845, 8GB RAM, 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 4150mAh.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 1 =