αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠληροφορίες αναφέρουν ότι θα δούμε Galaxy Note 8 με 6 GB RAM και τιμή στα 1.000 ευρώ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα δούμε Galaxy Note 8 με 6 GB RAM και τιμή στα 1.000 ευρώ

Μια από τις πολυαναμενόμενες συσκευές της χρονιάς (εκτός από το iPhone 8), είναι το Samsung Galaxy Note 8. Το κινητό έχει ακουστεί ότι θα ανακοινωθεί τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο @evleaks με τις νέες πληροφορίες του, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Ο Evan Blass (a.k.a @evleaks) επικαλούμενος τις πηγές του, αναφέρει ότι το Samsung Galaxy Note 8 θα ανακοινωθεί στο δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου και ότι θα είναι το πιο ακριβό κινητό που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα η Samsung.

H τιμή του Galaxy Note 8 λέγεται ότι θα είναι στα 999 ευρώ unlocked, στην Ευρωζώνη. Από τη στιγμή που οι αρχικές τιμές των Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8+ ήταν 799 και 899 ευρώ, αντίστοιχα, μια τέτοια τιμή για το Galaxy Note 8, είναι ίσως αναμενόμενη. Στις ΗΠΑ, η αντίστοιχη τιμή θα είναι γύρω στα 900 δολάρια.

Το Samsung Galaxy Note 8 αναμένεται με οθόνη 6.3 ιντσών AMOLED και 18.5:9 aspect ratio, θα είναι η πρώτη ναυαρχίδα της Samsung με διπλή κάμερα στην πλάτη, με δικούς της αισθητήρες 12 Megapixel και optical image stabilization. Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων θα είναι στην πλάτη, μιας και η Samsung δεν φαίνεται να κατάφερε να τον ενσωματώσει στην οθόνη.

Μέσα θα έχει επεξεργαστή Exynos 8895 ή Snapdragon 835, ενώ έχει ακουστεί ότι μπορεί να είναι το πρώτο με Snapdragon 836. Η μνήμη RAM ανεβαίνει στα 6GB και η μπαταρία είναι 3300mAh, κάτι που αν ισχύει, σημαίνει πως είναι μικρότερη από του Galaxy S8+. Αυτό αναφέρεται ότι οφείλεται στον χώρο που καταλαμβάνει το S Pen stylus.

Μιλώντας για το S Pen, αναμένεται με ακόμη περισσότερα features, όπως μετάφραση ολόκληρης πρότασης, μετατροπή νομίσματος, pinning χειρόγραφων σημειώσεων στην always-on display. Το Galaxy Note 8 στην αρχή θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, μπλε και χρυσό.

Πηγή: techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − 3 =