αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠληροφορίες αναφέρουν ότι η αεροπορική εταιρία Tus θα έρθει στην Ελλάδα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αεροπορική εταιρία Tus θα έρθει στην Ελλάδα

Η Αθήνα συνεχίζει να προσελκύει το ενδιαφέρον των αεροπορικών εταιρειών, με ολοένα περισσότερους αερομεταφορείς, μικρούς και μεγάλους, να θέλουν να έχουν βάση και στην πρωτεύουσα και να πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από και προς την Αθήνα.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές που παραθέτει το airnews.gr, η Tus Air έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για να βάλει και την Αθήνα στους προορισμούς της το 2020.

Η Tus Air έχει έδρα την Κύπρο, εκτελεί πτήσεις από τη Λάρνακα και την Πάφο προς το Τελ Αβίβ και κάποιους ελληνικούς προορισμούς (όπως η Ρόδος, τα Ιωάννινα, η Σάμος και η Μύκονος) και είναι σχετικά καινούρια αεροπορική εταιρεία, καθώς ξεκίνησε να πετάει το 2016 με σκοπό να ενώσει την Κύπρο με το Ισραήλ σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το ενδεχόμενο της δημιουργίας βάσης στην Αθήνα προϋποθέτει την ανανέωση του στόλου της, καθώς τα αεροπλάνα που διαθέτει (δύο Fokker 100 με 100 θέσεις και πέντε Fokker 70 με 80 θέσεις) είναι μικρά και όχι ιδιαίτερα οικονομικά, γι’αυτό και προσανατολίζεται στην επιλογή Boeing 737 ή Airbus.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 1 =