αρχικηVIRALΠλήρωσε 488.000 ευρώ για ένα μπουκάλι ουίσκι σε αυτό το αεροδρόμιο

Πλήρωσε 488.000 ευρώ για ένα μπουκάλι ουίσκι σε αυτό το αεροδρόμιο

Κινέζος πλήρωσε 488.000 ευρώ για να αγοράσει ένα σπάνιο μπουκάλι ουίσκι στα duty free στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Περιγραφόμενο ως ένα εξαιρετικά περιορισμένο ουίσκι Yamazaki 55 ετών, ήταν προς πώληση σε ένα από τα καταστήματα Unifree Duty Free στο αεροδρόμιο από τον Δεκέμβριο του 2021.

Λόγω της εξαιρετικά περιορισμένης φύσης αυτής της έκδοσης, οι πελάτες κλήθηκαν να υποβάλουν μια προσφορά για να έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν το πολύτιμο ποτό. Συνολικά οκτώ ενδιαφερόμενοι πελάτες έκαναν μια έγκυρη προσφορά. Τελικά, ένας πελάτης από την Κίνα αγόρασε το μπουκάλι.

Ο Ali Şenher, Διευθύνων Σύμβουλος της Unifree Duty Free, λέει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που αυτή η πώληση ρεκόρ πραγματοποιήθηκε στο κατάστημά μας.

»Παρέχει περαιτέρω στοιχεία ότι τα ειδικά προϊόντα μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη εκπληκτικών αποτελεσμάτων για το λιανικό εμπόριο αεροδρομίων και ότι το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης είναι η τέλεια τοποθεσία για να προσφέρει σπάνια αντικείμενα όπως το Yamazaki 55 ετών σε μια ιδιαίτερα απαιτητική διεθνή πελατεία».

Το παλαιότερο single malt ουίσκι στην ιστορία του House of Suntory είναι ένα μείγμα τριών εξαιρετικών single malt από τη δεκαετία του 1960, με συστατικά που αποστάζονται υπό την επίβλεψη του ιδρυτή της Suntory, Shinjiro Torii.

Πηγή: airnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + twenty =