αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠλήρης επιβεβαίωση It’s Possible: Ανακοινώθηκε η αποχώρηση Δρανδάκη από την Beat

Πλήρης επιβεβαίωση It’s Possible: Ανακοινώθηκε η αποχώρηση Δρανδάκη από την Beat

Αυτό για το οποίο πρώτοι είχατε διαβάσει στο It’s Possible, είναι πλέον επίσημο: Ο Νίκος Δρανδάκης αποχωρεί από την Beat. Αυτό λέει και η σχετική ανακοίνωση. Σημειώνεται ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που είχε ιδρύσει την πετυχημένη εφαρμογή, πριν από περίπου 9μιση χρόνια.

Ακολουθεί ολόκληρη η επίσημη ανακοίνωση:

«Ο Νίκος Δρανδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Beat και η διοίκηση του ομίλου FREE NOW, μητρικής εταιρείας της Beat, αποφάσισαν να ολοκληρώσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους. Ο Νίκος Δρανδάκης αποχωρεί από τη θέση του στο τέλος Αυγούστου. “Ο Νίκος έχει διαδραματίσει ζωτικό ρόλο δημιουργώντας και κάνοντας το Beat  αυτό που είναι σήμερα. Είμαστε ευγνώμονες για την προσήλωσή του στην ανάπτυξη της εταιρείας όλα τα τελευταία χρόνια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια”,  δήλωσε ο Marc Berg, Διευθύνων Σύμβουλος της FREE NOW. 

Ο Paul Onnen, Διευθυντής Τεχνολογίας στη Beat, θα εκτελεί προσωρινά χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου, με την πλήρη υποστήριξη της διοίκησης καθώς και των μετόχων του FREE NOW Group, ώστε να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία του Beat. 

Η λειτουργία της Beat εφαρμογής στην Ελληνική αγορά συνεχίζει με την ίδια ομάδα και διοίκηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, υπό το Γενικό Διευθυντή της στην Ελλάδα, Βασίλη Ντάνια».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + 7 =