αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠλέον οι δημιουργοί των βίντεο στο YouTube θα μπορούν να κάνουν προσωρινή «παύση» στα σχόλια

Πλέον οι δημιουργοί των βίντεο στο YouTube θα μπορούν να κάνουν προσωρινή «παύση» στα σχόλια

Το YouTube αναβάθμισε τα εργαλεία του για τον έλεγχο των σχολίων, εισάγοντας μια νέα λειτουργία που επιτρέπει στους δημιουργούς περιεχομένου να κάνουν ‘παύση’ τα σχόλια στα βίντεό τους. Αυτή η λειτουργία έχει σχεδιαστεί για να δώσει στους δημιουργούς μεγαλύτερο έλεγχο των σχολίων τους, επιτρέποντας την προσωρινή διακοπή των νέων σχολίων, την ώρα που τα προηγούμενα σχόλια που έχουν ήδη γίνει, παραμένουν ορατά.

Η πλατφόρμα εξήγησε σε πρόσφατη ανάρτηση στο blog της ότι η λειτουργία αυτό έχει σκοπό να προσφέρει στους δημιουργούς μια ανάπαυλα από τη διαχείριση των σχολίων, ειδικά σε περιπτώσεις όπου ο όγκος ή η φύση τους γίνονται μη-διαχειρίσιμα.

Πριν, οι δημιουργοί μπορούσαν είτε να ελέγξουν χειροκίνητα κάθε σχόλιο πριν αυτό βγει στη δημοσιότητα είτε να τα απενεργοποιήσουν όλα εντελώς. Η νέα λειτουργία παύσης έχει ως στόχο να προσφέρει μια μέση λύση.

Πλέον, οι δημιουργοί θα μπορούν εύκολα να επιλέγουν μεταξύ των ρυθμίσεων με την ένδειξη Ενεργό, Παύση ή Απενεργοποίηση. Επιπλέον, όταν τα σχόλια είναι ενεργοποιημένα, υπάρχουν πρόσθετα επίπεδα αυτόματου mod για να επιλέξουν, που κυμαίνονται από το ‘Κανένα’ και το ‘Βασικό’ μέχρι το ‘Αυστηρό’.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + 3 =