αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠλέον μπορείς να πληρώνεις με PaySafe και στο Google Play Store στην Ελλάδα

Πλέον μπορείς να πληρώνεις με PaySafe και στο Google Play Store στην Ελλάδα

Η Google εισάγει την paysafecard, μια κορυφαία λύση προπληρωμένης κάρτας και μέρος του ομίλου Paysafe Group (Paysafe), ως μια νέα μέθοδο πληρωμής στο Google Play Store στην Ελλάδα και σε τέσσερις επιπλέον ευρωπαϊκές χώρες: τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία και τη Γαλλία. Η επέκταση της συνεργασίας Google και Paysafe ακολουθεί την επιτυχημένη εισαγωγή της κάρτας paysafe ως μέθοδο πληρωμής στο Google Play Store, η οποία έχει καθιερωθεί στην Πολωνία, την Τσεχία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία και την Κύπρο από τον Ιούνιο. Πλέον είναι διαθέσιμη σε 10 Ευρωπαϊκές χώρες.

Η paysafecard επιτρέπει στους καταναλωτές να χρησιμοποιούν μετρητά, ώστε να κάνουν τις διαδικτυακές πληρωμές τους με απλό και ασφαλή τρόπο, χρησιμοποιώντας ένα 16ψήφιο κωδικό PIN για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Έτσι, μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τις δυνατότητες της Google και των διαδικτυακών αγορών εκατομμύρια καταναλωτών, οι οποίοι μέχρι σήμερα αποκλείονταν, είτε γιατί δε διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα, είτε γιατί δεν θέλουν να κοινοποιούν τα τραπεζικά τους στοιχεία μέσω διαδικτύου, ως επί το πλείστον για λόγους ασφάλειας. Σύμφωνα με μια μελέτη της αγοράς, αυτοί αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 30% όλων των Ευρωπαίων.

Η αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα ανέρχεται σε 4 δισεκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με έκθεση της Ελληνικής Ένωσης Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A.). Περισσότεροι από τρία εκατομμύρια ηλεκτρονικοί αγοραστές (από περισσότερους από επτά εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου) δαπανούν κάθε χρόνο κατά μέσο όρο 1.300 ευρώ.

Σχολιάζοντας την επέκταση της συνεργασίας, ο Udo Müller, Διευθύνων Σύμβουλος της paysafecard, δήλωσε: “Η paysafecard δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν on-line αγορές με γρήγορο, βολικό και ασφαλή τρόπο, ακόμη και αν δεν έχουν τραπεζικό λογαριασμό ή απλά δεν θέλουν μοιράζονται τα στοιχεία του τραπεζικού τους λογαριασμού μέσω διαδικτύου. Η συνεργασία με εταιρίες, όπως η Google, αποτελεί σημαντικό μέρος της ανάπτυξής μας και διασφαλίζει ότι η paysafecard ικανοποιεί μια ανάγκη εκατομμυρίων πελατών στο Google Play Store. ”

Η paysafecard είναι διαθέσιμη μέσω ενός δικτύου από περισσότερα από 600.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανόμενων 40.000 σημείων πώλησης στη Γαλλία, 27.000 στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο, 59.000 στη Γερμανία και 72.000 στην Ισπανία. Στα σημεία πώλησης συμπεριλαμβάνονται αλυσίδες πρατηρίων καυσίμων, σούπερ μάρκετ, καταστήματα λοταρίας και περίπτερα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + four =