αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠλέον μπορείς να κάνεις αγορές απευθείας από το WhatsApp

Πλέον μπορείς να κάνεις αγορές απευθείας από το WhatsApp

Συνεχίζονται οι προσθήκες νέων λειτουργιών στην υπηρεσία WhatsApp, με την ομάδα ανάπτυξης να ανακοινώνει το παγκόσμιο λανσάρισμα για τη δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών απευθείας από τη δημοφιλή υπηρεσία messaging.

Όπως σημειώνει το Techgear.gr, με αυτόν τον τρόπο το WhatsApp θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να πουλήσουν μαζικά τα προϊόντα τους διαχειριζόμενες τις παραγγελίες των υποψήφιων πελατών μέσα από την πλατφόρμα, ενώ τους δίνουν την επιλογή να διαλέξουν πολλά προϊόντα για αγορά με τη μία.

Οι χρηστές θα μπορούν να επικοινωνήσουν με το chat μιας επιχείρησης, να πατήσουν στο σχετικό εικονίδιο αγορών, να διαλέξουν προϊόντα από τον κατάλογο τους και να τα προσθέσουν στο καλάθι τους που θα εμφανίζεται στο κάτω μέρος της συνομιλίας. Το καλάθι προσφέρει επιλογές άμεσης διαγραφής ή αλλαγής της ποσότητας και στο τέλος θα αποστέλλεται ένα μήνυμα στην επιχείρηση για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αγοράς.

Πιθανότατα θα δείτε τη νέα λειτουργία με τη νέα αναβάθμιση της εφαρμογής WhatsApp, αλλά όπως συνηθίζεται, το λανσάρισμα γίνεται σταδιακά και μπορεί να περάσουν μερικές ημέρες μέχρι να εμφανιστεί σε όλους τους χρήστες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 3 =