αρχικηVIRAL«Πιτζάμα σέσιονς»: Ελληνικές μπάντες έρχονται για… show στην οθόνη σου, φορώντας πιτζάμες

«Πιτζάμα σέσιονς»: Ελληνικές μπάντες έρχονται για… show στην οθόνη σου, φορώντας πιτζάμες

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, ένας από τους πιο δραστήριους και ζωντανούς χώρους πολιτισμού της Αθήνας, συνεχίζει να σχεδιάζει και να προτείνει μια σειρά από πρωτότυπες δράσεις στις οποίες μπορούν να έχουν πρόσβαση όλες και όλοι από το σπίτι με ένα μόνο κλικ!

«Μπορεί, αυτή την περίοδο, συναυλίες να μην γίνονται, η μουσική όμως δεν μπορεί με τίποτα να σταματήσει. Οι μουσικοί δεν μπορούν με τίποτα να σταματήσουν να παίζουν, να εκφράζονται, να δημιουργούν… Κι επειδή –όπως είναι γνωστό άλλωστε- Τεχνόπολη ίσον μουσική και μουσική ίσον Τεχνόπολη, κι εμείς δεν μπορούμε με τίποτα να σταματήσουμε να δίνουμε χώρο και βήμα στους αγαπημένους μας καλλιτέχνες. Μέχρι, λοιπόν, να στηθεί ξανά η σκηνή μας και να γεμίσει η αυλή μας με κόσμο, χαρές και ξεγνοιασιά, σας παρουσιάζουμε τα… «Πιτζάμα σέσιονς», μια σειρά μουσικών βίντεο φτιαγμένων από το σπίτι για να ακούγονται –πού αλλού;- στο σπίτι! Ετοιμαστείτε γιατί σίγουρα θα μας σηκώσουν από τους καναπέδες και –ακόμα πιο σίγουρα- θα μας ξεσηκώσουν!» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: «Μαζί με τον Θέμο “Apicos” Ρίζο και τα NMA Studios, εκμηδενίζουμε όλες τις αποστάσεις και, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια της τεχνολογίας, φέρνουμε κοντά, δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Κυριακή στις 20.00, τις πιο αγαπημένες μπάντες της εγχώριας σκηνής, νέους και ανερχόμενους (και όχι μόνο…) μουσικούς και τραγουδοποιούς, πρώτα μεταξύ τους και μετά κοντά σε όλους και όλες εμάς».

Εκείνοι μένουν σπίτι και, φορώντας τις πιο καλές πιτζάμες τους, πολύχρωμες, ριγέ, με αρκουδάκια ή παπάκια, τις ρομπ ντε σάμπρ τους ή τις χνουδωτές παντόφλες τους, πιάνουν τις μπαγκέτες, τα μικρόφωνα και τις κιθάρες τους και από την πολυθρόνα ή το κρεβάτι τους, λίγο πριν το μαγείρεμα ή λίγο μετά το μπάνιο, παίζουν μαζί με τη μπάντα τους, τους φίλους και τις φίλες τους, ένα αγαπημένο τους (και αγαπημένο μας) ή ένα ολοκαίνουριο κομμάτι και το μοιράζονται μαζί μας.

Stay tuned και υποσχόμαστε ότι μαζί με τα «Πιτζάμα σέσιονς» θα τραγουδήσουμε, θα γελάσουμε, θα συγκινηθούμε, θα χορέψουμε έξαλλα πάνω στο χαλί, θα αναπολήσουμε τις όμορφες στιγμές που πέρασαν, θα σκεφτούμε τις όμορφες στιγμές που θα έρθουν…

Το πρώτο μας ραντεβού αυτή την Τετάρτη 15 Απριλίου στις 20.00 στη σελίδα της Τεχνόπολης στο Facebook! Να μη λείψει κανείς!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − eight =