αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠιάστηκε στα πράσα πλοίο της JP Morgan να μεταφέρει 20 τόνους κοκαΐνης- Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου

Πιάστηκε στα πράσα πλοίο της JP Morgan να μεταφέρει 20 τόνους κοκαΐνης- Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου

Στην κατάσχεση εμπορικού πλοίου υπό την ιδιοκτησία της τράπεζας JP Morgan προχώρησαν οι αμερικανικές αρχές. Στις 17 Ιουνίου οι τελωνειακές αρχές των ΗΠΑ είχαν εντοπίσει 20 τόνους κοκαΐνη στο πλοίο, με αγοραία αξία που ξεπερνά τα 1,2 δισ. δολάρια.

Ειδικότερα, το εμπορικό πλοίο, MSC Gayane, ιδιοκτησίας της αμερικανικής τράπεζας βρίσκοταν υπό τη διαχείριση της ναυτιλιακής εταιρείας Mediterranean Shipping Co, με έδρα την Ελβετία, όπως σημειώνει το Reader.gr.

Σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές, η τράπεζα δεν φαίνεται να έχει ανάμιξη στην υπόθεση ναρκωτικών, ωστόσο το γραφείου Τύπου της JP Morgan δεν προχώρησε σε σχόλια.

Από την πλευρά της, η ναυτιλιακή Mediterranean Shipping Co τόνισε ότι βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τις αμερικανικές αρχές. Σύμφωνα με την εταιρεία το σκάφος προτού κατασχεθεί στο λιμάνι της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ προορισμό τη Βόρεια Ευρώπη και όλα τα κοντέινερ, πέρα από εκείνα με την κοκαΐνη, έχουν ήδη φτάσει στον προορισμό τους, αφού μεταφορτώθηκαν σε άλλα σκάφη της ναυτιλιακής.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 18 =