αρχικηVIRAL«Πες μου κάτι με το οποίο δεν συμφωνεί κανείς μαζί σου»: Το CNBC έκανε γκάλοπ με την απρόσμενη job interview ερώτηση του Peter Thiel

«Πες μου κάτι με το οποίο δεν συμφωνεί κανείς μαζί σου»: Το CNBC έκανε γκάλοπ με την απρόσμενη job interview ερώτηση του Peter Thiel

Είναι μια από τις πιο απρόσμενες ερωτήσεις που μπορείς να ακούσεις σε μια συνέντευξη για δουλειά. Και συνηθίζει να την κάνει ο συνιδρυτής της Paypal, Peter Thiel. «Πες μου κάτι που είναι αληθινό, και κανείς δεν συμφωνεί μαζί σου σε αυτό», λέει ο Peter Thiel στον υποψήφιο.

Γιατί κάνει αυτή την ερώτηση; Όπως εξηγεί, θέλει να προσλάβει ανθρώπους που δεν φοβούνται να μιλήσουν. Ενώ την ίδια ερώτηση κάνει πολλές φορές και σε ιδρυτές επιχειρήσεων, όταν συζητούν ενδεχομένως για κάποια επένδυση. Ο Peter Thiel είπε το 2012 στο Forbes, ότι αγαπά αυτή την ερώτηση, επειδή έτσι μπορεί να καταλάβει την ειλικρίνεια του άλλου, ενώ παράλληλα δοκιμάζει το θάρρος του να μιλά σε ένα δύσκολο πλαίσιο συνέντευξης.

Το CNBC πήγε ένα βήμα παρακάτω. Βγήκε στον δρόμο και έκανε την συγκεκριμένη ερώτηση σε τυχαίους πολίτες. Οι απαντήσεις έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μπορείς να τις δεις στο παρακάτω βίντεο.

Peter Thiel's go-to interview question

Why PayPal co-founder Peter Thiel swears by this curveball job interview question.

Gepostet von CNBC Make It am Montag, 5. November 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 2 =