αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠαρουσιάστηκε το πολυαναμενόμενο Huawei Mate 20 Pro και έρχεται στην Ελλάδα την 1η Νοεμβρίου

Παρουσιάστηκε το πολυαναμενόμενο Huawei Mate 20 Pro και έρχεται στην Ελλάδα την 1η Νοεμβρίου

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν. Η Huawei παρουσίασε το Mate 20 Pro. Την δική της ναυαρχίδα που θέλει να χτυπήσει τις Apple και Samsung στο πεδίο των κινητών.

Το smartphone θα έχει τον νέο επεξεργαστή Kirin 980. Ερχεται με οθόνη OLED 6,4 ιντσών με ανάλυση 3120Χ1440 pixels. Ειδοποιός διαφορά της συσκευής με όλα τα προηγούμενα μοντέλα είναι πως έχει κυρτά άκρα ενώ δεν υπάρχει πια και power button στο κάτω μέρος. Αντ’ αυτού ο αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος βρίσκεται κάτω από το γυαλί της οθόνης στο κάτω μέρος του κινητού.

Διαθέτει τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος, σε συνεργασία με την Leica. H κάμερα έχει 3 φακούς, έγχρωμο, τηλεφακό και υπερευρυγώνιo, 40, 8 και 20 megapixel αντίστοιχα, ενώ έχει βελτιώσει και τις εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης αναγνωρίζοντας ακόμα περισσότερες σκηνές και προσθέτοντας περαιτέρω λειτουργίες. Για παράδειγμα δεν αναγνωρίζει μόνο ότι φωτογραφίζετε φαγητό αλλά μπορεί να υπολογίσει το βάρος του για να σας πει τις θερμίδες ανάλογα με την ποσότητα που έχετε στο πιάτο.

https://www.deasy.gr/data/photos/004f13199a3e81e00dafaa61972363b7.jpg

Το πρώτο 7 νανομέτρων chipset της Huawei, έχει ενισχυθεί στο κομμάτι της τεχνητής νοημοσύνης ενώ διαχειρίζεται καλύτερα και την μπαταρία, η οποία είναι χωρητικότητας 4200 mAh και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μπορεί να αντέξει έως και δύο ημέρες με κανονική χρήση και σίγουρα μια ημέρα κατόπιν σκληρής δουλειάς.

Όσο για την μνήμη, το μοντέλο που θα έρθει στην Ελλάδα θα έχει RAM 6 GB και αποθηκευτικό χώρο 128 GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω nano card έως 256 GB.

Το νέο κινητό καταφθάνει στην Ελλάδα την 1η Νοεμβρίου. Και δεν θα είναι καθόλου φθηνό, αφού η τιμή του θα ανέρχεται στα 1.049 ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 2 =