αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠαρενοχλείς μέσω μηνυμάτων στο Instagram; Έρχεται μόνιμο ban

Παρενοχλείς μέσω μηνυμάτων στο Instagram; Έρχεται μόνιμο ban

Το Instagram παίρνει νέα μέτρα για να αντιμετωπίσει την παρενόχληση. Αυτή τη φορά επικεντρώνεται στα DMs, στα προσωπικά μηνύματα της πλατφόρμας, αποφασίζοντας να διαγράφει λογαριασμούς οι οποίοι χρησιμοποιούν τα direct messages για να παρενοχλήσουν ή να απειλήσουν άλλους χρήστες.

Έως τώρα, το Instagram περιόριζε προσωρινά την δυνατότητα ενός λογαριασμού να χρησιμοποιήσει τα DMs όταν υπήρχε αναφορά για παρενόχληση. Τώρα η εταιρία τονίζει πως επαναλαμβανόμενα μηνύματα που παραβιάζουν τους κανονισμούς χρήσης, θα οδηγούν σε μόνιμο ban από το Instagram.

Θα απενεργοποιήσουμε επίσης τη δημιουργία νέων λογαριασμών οι οποίοι θέλουν να παρακάμψουν τους περιορισμούς στα μηνύματα και θα συνεχίσουμε να απενεργοποιούμε λογαριασμούς που βρίσκουμε πως δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για να στέλνουν προσβλητικά μηνύματα.

Οι αλλαγές προέρχονται μετά από αύξηση ρατσιστικών επιθέσεων μέσω της εφαρμογής σε ποδοσφαιριστές του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως στον Marcus Rashford της Manchester United. Το Instagram έλαβε γνώση των επιθέσεων και τόνισε πως τα direct messages είναι πιο δύσκολο να ελεγχθούν επειδή η εταιρία δε χρησιμοποιεί την ίδια αυτοματοποιημένη τεχνολογία την οποία χρησιμοποιεί για να εντοπίσει το bullying στα σχόλια των posts.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × one =