αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠαραμονή Πρωτοχρονιάς: Το SMS που πρέπει να στείλουμε, και… οι διανυκτερεύσεις

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Το SMS που πρέπει να στείλουμε, και… οι διανυκτερεύσεις

Μετά τις ημέρες των Χριστουγέννων έρχεται η αλλαγή του χρόνου. Φυσικά οι περιορισμοί λόγω κορονιού παραμένουν. Άρα όσοι αποφασίσουν να μετακινηθούν σε άλλα σπίτια θα πρέπει να τους γνωρίζουν για να μην εισπράξουν κάποιο πρόστιμο.

Από τις 22:00 έως τις 05:00 ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας. Όλες τις ημέρες. Ακόμα όμως και το μεσημέρι ισχύουν απαγορεύσεις και τα sms στο 13033, τα οποία οι πολίτες θα πρέπει να τηρήσουν αλλιώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμα.

Το ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε αναφέρει επίσης πως όποιος θέλει να βγει από το σπίτι του θα πρέπει να στείλει sms στο 13033 με τον κωδικό 6. Πρόκειται, δηλαδή, να στέλνουμε sms στο 13033 στον κωδικό που μέχρι σήμερα στέλναμε για σωματική άσκηση, βόλτα ή κατοικίδιο. Ισχύει πάντα και το όριο των 9 ατόμων για συγκεντρώσεις σε σπίτια.

Αν κάποιος επιλέξει να κάνει βραδινή επίσκεψη σε άλλο σπίτι, πρακτικά θα έχει δύο επιλογές: Είτε να φύγει πριν τις 22:00 για να προλάβει την απαγόρευση κυκλοφορίας, είτε να… διανυκτερεύσει στο φιλικό σπίτι και να φύγει μετά τις 5 του επόμενου πρωινού.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − three =