αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑ«Παραιτήθηκα από τη δουλειά μου, χωρίς να έχω πλάνο. Εδώ είναι τα 10 πράγματα που έμαθα»: Εξηγεί μια success coach

«Παραιτήθηκα από τη δουλειά μου, χωρίς να έχω πλάνο. Εδώ είναι τα 10 πράγματα που έμαθα»: Εξηγεί μια success coach

Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται στο σταυροδρόμι: Έχουν μια δουλειά που δεν την αγαπούν, σκέφτονται να παραιτηθούν, αλλά δεν έχουν κάποιο πλάνο για το τι θα γίνει από εκεί και πέρα. Η Anna Lundberg είναι σήμερα success coach, ομιλήτρια και συγγραφέας. Ωστόσο, πίσω στο 2013, είχε πάρει την μεγάλη απόφαση της. Παραιτήθηκε από την καθημερινή δουλειά της, χωρίς να έχει κάποιο άλλο πλάνο στα χέρια της.

«Τον Σεπτέμβριο του 2013 βγήκα από το γραφείο μου, πηγαίνοντας προς στο άγνωστο. Είχα παραιτηθεί από τη δουλειά μου, την πρώτη μετά τις σπουδές μου, χωρίς συγκεκριμένα σχέδια για το τι θα έκανα στη συνέχεια» θυμάται η ίδια.

Όπως εξηγεί σε άρθρο της στο Thrive Global, λίγο πριν είχε ζητήσει μια άδεια από το αφεντικό της. Μέσα σε εκείνο το χρονικό διάστημα, ταξίδεψε, διάβασε βιβλία και συζήτησε με ανθρώπους. Έτσι ώστε να λάβει τις αποφάσεις της. Και τελικά αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να παραιτηθεί. Σήμερα, περίπου 5 χρόνια μετά λέει ότι από όλη αυτή την ιστορία, έμαθε 10 πράγματα.

Αυτά ακολουθούν παρακάτω. Και πιθανότατα, ταιριάζουν, κατά αντιστοιχία, και στην δική σου ιστορία. Αν βρίσκεσαι μπροστά στο ίδιο σταυροδρόμι.

1- H ζωή στην άλλη πλευρά δεν είναι τόσο τρομακτική όσο νομίζεις

2- Πρέπει να βασιστείς στις δυνάμεις σου

3- Υπάρχουν περισσότερες επιλογές από όσες νομίζεις

4- Μπορείς να ζήσεις με περισσότερα χρήματα από όσα νομίζεις

5- Νέες ευκαιρίες θα προκύψουν εκεί που δεν το περιμένεις

6- Δεν χρειάζεται να είναι όλα τέλεια από την Day 1

7- Τίποτα δεν κρατά για πάντα

8- Δεν είσαι ο μόνος που έχεις ένα τέτοιο δίλημμα

9- Ποτέ δεν θα έχεις όλες τις απαντήσεις

10- Δεν χάθηκαν όλα όσα νομίζεις

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × four =