αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠαράταση παίρνουν οι αιτήσεις για τον έκτο κύκλο του επιχειρηματικού επιταχυντή του InnovAthens

Παράταση παίρνουν οι αιτήσεις για τον έκτο κύκλο του επιχειρηματικού επιταχυντή του InnovAthens

Ακόμα μεγαλύτερο περιθώριο θα έχουν οι ενδιαφερόμενοι, έτσι ώστε να κάνουν την αίτηση τους για τον 6ο κύκλο του επιχειρηματικού επιταχυντή του InnovAthens. Αφού η προθεσμία αιτήσεων πήρε παράταση μέχρι τις 29 Οκτωβρίου.

Όπως έχουμε ξανά πει, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων- INNOVATHENS powered by Samsung και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη περσινή τους συνεργασία αλλά και τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, διοργανώνουν για 2η φορά θεματικό κύκλο Επιχειρηματικού Επιταχυντή “Creative Industries Vol. 2”, αφιερωμένο στις Δημιουργικές και Πολιτιστικές Βιομηχανίες  (Creative and Cultural industries): βιβλίο, μουσική, (ανα)παραστατικές τέχνες (performing arts), τηλεόραση, κινηματογράφος, ραδιόφωνο, e-games και ψηφιακές εφαρμογές, εικαστικές τέχνες (visual arts), αρχιτεκτονική και διαφήμιση.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Κυριακή 29 Οκτωβρίου εδώ.

Ο Επιχειρηματικός Επιταχυντής του INNOVATHENS είναι ένα 3μηνο ταχύρυθμο πρόγραμμα που παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συμβουλευτικής, εκπαίδευσης και εξατομικευμένο mentoring/coaching σε επιχειρηματικά σχήματα, ομάδες και startups, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη και εξέλιξη των επιχειρηματικών σχημάτων που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, ώστε να διεκδικήσουν επάξια μια θέση στην ελληνική και, κυρίως, τη διεθνή αγορά.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × five =