αρχικηVIRALΠαγκόσμια κρουαζιέρα 180 ημερών με «χρυσό» εισιτήριο, έγινε sold out μέσα σε 1 ημέρα

Παγκόσμια κρουαζιέρα 180 ημερών με «χρυσό» εισιτήριο, έγινε sold out μέσα σε 1 ημέρα

Τα ταξίδια στην covid εποχή έχουν εκμηδενιστεί. Φαίνεται όμως ότι αρκετοί είναι αυτοί που θα ταξιδέψουν πάλι, αμέσως μόλις τους δοθεί η ευκαιρία.

Στις 27 Ιανουαρίου η Oceania Cruises άνοιξε τις κρατήσεις για την παγκόσμια κρουαζιέρα της, ένα ταξίδι-γίγας 180 ημερών. Το ταξίδι είναι προγραμματισμένο να γίνει το 2023. Κι όμως, έγινε sold out μέσα σε μόλις 1 ημέρα, από την στιγμή που εισητήρια έγιναν διαθέσιμα.

«Παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πλανήτης σήμερα, οι ταξιδιώτες είναι σαφώς αισιόδοξοι για το μέλλον και αγκαλιάζουν αυτές τις νέες ευκαιρίες για να ταξιδέψουν στον κόσμο και να δημιουργήσουν αναμνήσεις μιας ζωής» λέει ο CEO της εταιρίας, Bob Binder.

Ο αριθμός των νέων ταξιδιωτών στην κρουαζιέρα των 180 ημερών και η ταχύτητα με την οποία εξαντλήθηκε αντικατοπτρίζει την «τεράστια ζήτηση», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Το ταξίδι που έγινε sold out θα ξεκινήσει από το Σαν Φρανσίσκο, τον Ιανουάριο του 2023. Οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν συνολικά 33 χώρες σε όλο τον πλανήτη, και 96 λιμάνια. Θα δουν χώρες όπως το Βιετνάμ, την Αργεντινή, την Βραζιλία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ το ταξίδι περιλαμβάνει και μια μοναδική εμπειρία 3 ημερών στην Ανταρκτική.

Το πλοίο θα περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις φυσικά. Συνολικά 342 δωμάτια, 8 bars, αρκετά εστιατόρια, γυμναστήριο αλλά και καζίνο.

Όσο για το εισιτήριο; Αυτό είναι λίγο τσουχτερό και φτάνει στα 41.600 δολάρια ανά άτομο (το φθηνότερο).

Σίγουρα πάντως θα είναι μια μοναδική εμπειρία για τους ταξιδιώτες.

Oceania Cruises  insignia
Oceania Cruises  insignia
Oceania Cruises  insignia
Oceania Cruises  insignia
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × two =