αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠίσω στο 2006: Όταν ο άπειρος Mark Zuckerberg μπέρδευε τα λόγια του στο CNN (BINTEO)

Πίσω στο 2006: Όταν ο άπειρος Mark Zuckerberg μπέρδευε τα λόγια του στο CNN (BINTEO)

Ας γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Στο 2006. Στον «αέρα» του CNN βρίσκεται ένας σχετικά άγνωστος, τότε, επιχειρηματίας. Αν ακούσετε μόνη τη φωνή του, πιθανότατα θα δυσκολευτείτε να καταλάβετε ποιος είναι. Αφού είναι εμφανώς αγχωμένος και μπερδεύει τα λόγια του.

Κι όμως, πρόκειται για τον Mark Zuckerberg. Μόλις 2 χρόνια αφότου ίδρυσε το Facebook, είχε μιλήσει στο CNN για το νέο του δημιούργημα που ανέβαινε δυναμικά. Φυσικά, τότε τα δεδομένα ήταν αρκετά διαφορετικά σε σχέση με σήμερα, με το Facebook να είναι μικρότερο οικονομικό μέγεθος. Στεγαζόταν μάλιστα σε κάποια μικρά γραφεία, με μερικούς υπολογιστές στο εσωτερικό. Και τον ίδιο τον Zuckerberg, όπως φαίνεται στο βίντεο, να κυκλοφορεί εκεί με παντόφλες.

Αλλά και ο ίδιος ο Mr Facebook ήταν διαφορετικός γενικότερα. Αρκετά πιο άπειρος, εξηγεί ότι το Facebook δεν ξεκίνησε ως μια επιχείρηση. Αλλά ως μια ιδέα ενώ ο ίδιος ήταν στο Χάρβαρντ. Σε εκείνο το σημείο μάλιστα θα τον δείτε να ξεσπά σε γέλια, λέγοντας ότι… πότε δεν έχει ερωτηθεί στο παρελθόν, για το πως ξεκίνησε το Facebook.

«Δεν έφτιαξα μια επιχείρηση με σκοπό να βγάλω πολλά χρήματα» εμφανίζεται να λέει επίσης ο Zuckerberg, εξηγώντας ότι σκοπός τους είναι να λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five + eighteen =