αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠίστωση μέσω κάρτας τώρα και για τους Έλληνες Revolut χρήστες

Πίστωση μέσω κάρτας τώρα και για τους Έλληνες Revolut χρήστες

Η Revolut ανακοίνωσε σήμερα ότι οι Έλληνες πελάτες μπορούν τώρα να πιστώνουν μέσω πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας. Η κίνηση έρχεται μετά την άρση των ελέγχων κεφαλαίου από την ελληνική κυβέρνηση την 1η Σεπτεμβρίου, η οποία έχει επίσης καταργήσει το ανώτατο όριο για τις αναλήψεις μετρητών από τις ελληνικές τράπεζες.

Οι Έλληνες πελάτες της Revolut έχουν στην διάθεση τους πλέον πολλούς απλούς τρόπους να πιστώνουν χρήματα το Revolut λογαριασμό τους, μέσω χρεωστικής κάρτας, πιστωτικής κάρτας, τραπεζικής μεταφοράς ή Apple Pay. Οι Έλληνες πελάτες μπορούν ήδη να ανοίξουν έναν προσωπικό λογαριασμό σε ευρώ μέσα σε λίγα λεπτά για να λάβουν πληρωμές όπως το μισθό τους, ανεξάρτητα από τη χώρα διαμονής τους, χωρίς να απαιτείται ελάχιστο υπόλοιπο για την ενεργοποίηση λογαριασμού.

Η Revolut με έδρα το Λονδίνο, ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2015, και έχει περισσότερους από 7 εκατομμύρια πελάτες σε όλη την Ευρώπη. Αξίζει να αναφερθεί ότι περίπου 250 νέοι Έλληνες χρήστες εγγράφονται καθημερινά και ο συνολικός αριθμός των Ελλήνων πελατών να αριθμεί περισσότερους από 115 χιλιάδες στην Ελλαδα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × five =