αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠέτσας: Πριν τις 27 Απριλίου θα ενημερωθείτε σχετικά με την άρση των μέτρων

Πέτσας: Πριν τις 27 Απριλίου θα ενημερωθείτε σχετικά με την άρση των μέτρων

Σε φουλ ρυθμούς φαίνεται ότι δουλεύουν στην Κυβέρνηση, σχετικά με το πως θα επανέλθει σταδιακά η χώρα στην κανονικότητα. Μάλιστα, αναμένεται να υπάρξει η σχετική ενημέρωση προς τους πολίτες, πριν το deadline της 27ης Απριλίου.

«Έχουμε ξεκινήσει εδώ και ημέρες, κατ΄ εντολή του Πρωθυπουργού, να επεξεργαζόμαστε το σενάριο μιας αργής, σταδιακής και μακρόσυρτης αποκλιμάκωσης των περιοριστικών μέτρων. Για όλα αυτά, πριν από τις 27 Απριλίου, οπότε λήγουν οι ισχύοντες περιορισμοί, θα ενημερωθούν οι πολίτες για να ξέρουμε όλοι τι θα συμβεί. Αυτή θα είναι πιο δύσκολη διαδικασία σε σχέση με τον περιορισμό στις μετακινήσεις, καθώς πρέπει να πειστούν κάποιοι ότι πρέπει να μείνουν στο σπίτι τους μια εβδομάδα παραπάνω σε σχέση με το να κλειστούν όλοι στο σπίτι τους» τόνισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ερωτηθείς για τη λειτουργία των σχολείων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε πως «όλοι τείνουν σε ένα σταδιακό άνοιγμα των σχολείων, σε αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε και εμείς».

«Σκεπτόμαστε σενάρια σταδιακής επανόδου των σχολείων όλων των βαθμίδων σε λειτουργία. Το σίγουρο είναι ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις θα γίνουν το καλοκαίρι και όχι το φθινόπωρο».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 2 =