αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠέτσας: Μέχρι 9 άτομα στα γιορτινά τραπέζια

Πέτσας: Μέχρι 9 άτομα στα γιορτινά τραπέζια

Την αποφυγή των συναθροίσεων ακόμα και κατά τον οικογενειακό εορτασμό των Χριστουγέννων, έθεσε ως προτεραιότητα για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Για το λόγο αυτό όπως έκανε γνωστό, στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι θα πρέπει να βρίσκονται το πολύ μέχρι εννέα άτομα.

«Καταλαβαίνουμε την ανάγκη να δούμε αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά όλοι πιστεύω ότι αντιλαμβάνονται ότι αυτό πρέπει να γίνει με ασφάλεια», είπε και συνέχισε: «Η αποφυγή μεγάλων συναθροίσεων είναι κλειδί για να αποφύγουμε ένα πισωγύρισμα. Αυτό που εμείς έχουμε ως αυστηρή σύσταση είναι η αποφυγή των συναθροίσεων, και να μπορέσουμε να περάσουμε τις γιορτές με την οικογένειά μας ή το πολύ με μια ακόμη οικογένεια, μέχρι 9 άτομα. Και πιστεύω ότι οι Έλληνες θα ανταποκριθούν με αίσθημα ευθύνης».

Οι συστάσεις αυτές πάντως αφήνουν αρκετές απορίες όπως μεταξύ άλλων μπορεί να ελεχθεί μια τέτοια οδηγία και αν θα υπάρξει κάποια διαφοροποίηση για τις μετακινήσεις ή για την απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας εκείνες τις ημέρες. Το σίγουρο είναι ότι η υποχρέωση αποστολής SMS στο 13033 παραμένει στη διάρκεια των γιορτών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − 2 =