αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠέντε websites τα οποία σου προσφέρουν δωρεάν μαθήματα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια

Πέντε websites τα οποία σου προσφέρουν δωρεάν μαθήματα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια

Αν θέλεις να λάβεις νέες γνώσεις, δωρεάν, από το laptop και την άνεση του σπιτιού σου, τότε η παρακάτω λίστα σε ενδιαφέρει. Είναι 5 websites τα οποία σου προσφέρουν δωρεάν μαθήματα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια. Αρκεί φυσικά να ξέρεις Αγγλικά, αφού τα sites είναι ξένα. Για τσέκαρε όλη τη λίστα.

Сoursera

Μεγάλη και δημοφιλής σελίδα με συνεργασίες με μεγάλα πανεπιστήμια και οργανισμούς από όλο τον κόσμο. Μεγάλη ποικιλία θεμάτων και μεγάλο πλήθος φοιτητών. Οι σπουδαστές όχι μόνο φοιτούν αλλά και επικοινωνούν μεταξύ τους με ασκήσεις, τεστ κ.λπ.

Khan Academy

H ακαδημία Khan σου λέει ότι μπορείς να μάθεις τα πάντα. Και έτσι είναι μάλλον, αρκεί να το θέλεις πολύ. Εκπαιδευτικά βίντεο από το ΜΙΤ που έχουν αναρτηθεί και στο youtube είναι στη διάθεσή σας, περισσότερα από 4.200 δωρεάν μαθήματα σε πάρα πολλά θέματα. Εξαιρετικά φιλική στο χρήστη σελίδα που θα σε κάνει να θες να μάθεις περισσότερα.

Open Culture Online Courses

1.200 δωρεάν online μαθήματα από μεγάλα πανεπιστήμια όπως το Stanford, Yale, MIT, Harvard, Berkeley, Oxford και άλλων πολλών.
Κατεβάστε βίντεο και ακουστικά αρχεία με μαθήματα είτε από το youtuve είτε από τις σελίδες των πανεπιστημίων.

Academic Earth

Σε αυτή την ιστοσελίδα θα βρείτε μαθήματα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου όπως MIT, Harvard, Princeton, Stanford, Yale και αρκετά άλλα. Έχει πολύ εύκολη πλοήγηση και θα ενθουσιαστείτε από τη θάλασσα της γνώσης που παρέχει.

TED-Ed

Σπουδαία σελίδα, μοναδική εμπειρία, μπείτε μη διστάσετε. Φοβερά μαθήματα, συζητήσεις, εκπαιδευτικά βίντεο. Θα ανακαλύψετε έναν πολυ διασκεδαστικό τρόπο προσέγγισης της μάθησης, δεν θα βαρεθείτε, θα βλέπετε και τα κινούμενα σχέδια, θα πάρετε μέρος σε ερωτήσεις, κουίζ κ.λπ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − five =