αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε tips για να σταματήσεις… να το σκέφτεσαι πολύ, και να ξεκινήσεις τώρα το παράλληλο project σου

Πέντε tips για να σταματήσεις… να το σκέφτεσαι πολύ, και να ξεκινήσεις τώρα το παράλληλο project σου

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν όνειρα για κάτι που θέλουν να κάνουν. Είναι κάτι που το διαπιστώνεις εύκολα, αν πας σε μερικά events που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία. Ακόμα και στην Ελλάδα της κρίσης. Ποιο είναι το βασικό πρόβλημα: Ότι οι περισσότεροι άνθρωποι… το σκέφτονται υπερβολικά, πριν ξεκινήσουν το παράλληλο project τους. Φοβούνται την αποτυχία, εστιάζουν στα χρήματα που (δεν) έχουν, βλέπουν τους ανταγωνιστές, και κάνουν πολλές σκέψεις, οι οποίες τελικά τους εμποδίζουν από το να δράσουν.

«Μια μέτρια ιδέα που έγινε πράξη, είναι καλύτερη, από μια σπουδαιότερη πρόθεση ή ιδέα που δεν έχει δει το φως της ημέρας», λέει η Susie Moore.

Η Susie Moore είναι μια coach με ειδίκευση σε αυτό ακριβός το πεδίο. Βοηθά, δηλαδή, τους ανθρώπους να ξεκινήσουν τα παράλληλα project τους. Έχει επίσης γράψει το βιβλίο «What If It Does Work Out?». Μιλώντας στο Inc.com, παραθέτει τα 5 tips για να αφήσεις στην άκρη την υπερβολική σκέψη και να κάνεις τώρα το μεγάλο επιχειρηματικό βήμα.

1- Άσε στην άκρη τα επείγοντα για άλλους, και κάνε τα σημαντικά για εσένα (όπως αυτά που χρειάζονται για να ξεκινήσεις το project σου)

2- «Αποσυνδέσου» για λίγο από τους αντιπερισπασμούς. Όπως το κινητό ή τα social media

3- Βρες τις ώρες που είσαι πιο παραγωγικός

4- Βάλε στον εαυτό σου deadlines

5- Γιόρτασε! Το ότι ξεκινάς κάτι δικό σου, είναι σημαντικο

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 1 =