αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε tips για καταπολεμήσεις το άγχος και να παραμείνεις ψύχραιμος σε μια δύσκολη κατάσταση

Πέντε tips για καταπολεμήσεις το άγχος και να παραμείνεις ψύχραιμος σε μια δύσκολη κατάσταση

Το έχουμε ξανά πει: Ζούμε σε έναν κόσμο που αλλάζει πολύ γρήγορα, και όχι μόνο αυτό αλλά «τρέχει» και πολύ γρήγορα στην καθημερινότητα. Πολλά deadlines που πιέζουν και αρκετά tasks που πρέπει να ολοκληρωθούν. Αν κάπου εκεί μέσα βάλεις και μερικές συναντήσεις, το κλίμα γίνεται αρκετά εκρηκτικό.

Και όλα αυτά μόνο αναφορικά με την επαγγελματική μας ζωή. Σκέψου να συμπεριλάβουμε όλα τα υπόλοιπα. Κάπως έτσι, είναι πιθανό να βρεθείς αντιμέτωπος με αγχωτικές καταστάσεις. Σχεδόν καθημερινά. Και τι μπορείς να κάνεις; Αυτό ακριβώς θα δούμε τώρα. Το It’s Possible παραθέτει 5 απλά tips για καταπολεμήσεις το άγχος και να παραμείνεις ψύχραιμος σε μια δύσκολη κατάσταση.

1# Ένα βήμα τη φορά. Όταν είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση, θεωρούμε ότι πρέπει να κάνουμε πολλές ενέργιες μαζεμένες για να αναστρέψουμε την κατάσταση. Ψυχραιμία. Βάλε κάτω τα δεδομένα, και κάνε ένα βήμα τη φορά.

2# Βαθιές αναπνοές. Είναι μια απλή τεχνική που χρησιμοποιούν πολλοί άνθρωποι. Μείνε ακίνητος και πάρε μερικές βαθιές αναπνοές που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να καταπολεμήσεις το άγχος.

3# Σκέψου τι θα έκανε κάποιος άλλος. Ένας άλλος τρόπος να αλλάξεις τα δεδομένα σε μια δύσκολη κατάσταση είναι να… βγεις λίγο έξω από το δικό σου κεφάλι. Ρώτα τον εαυτό σου: τι θα έκανε το Χ άτομο σε αυτή την κατάσταση; Στη θέση του Χ μπορείς να βάλεις ένα άτομο που εκτιμάς.

4# Να είσαι 10 λεπτά νωρίτερα εκεί. Έχεις ένα δύσκολο meeting; Μην περιμένεις να πας εκεί την τελευταία στιγμή. Θα είσαι πιο χαλαρός αν πας 10 λεπτά νωρίτερα στον χώρο.

5# Μια μικρή βόλτα κοντά στη φύση. Επίσης μια τακτική που εφαρμόζουν πολλοί μεγάλοι επιχειρηματίες. Όταν νιώθεις πιεσμένος, «αποσυνδέσου» από τις ηλεκτρονικές συσκευές και κάνε έναν περίπατο κάπου ήσυχα κοντά στη φύση. Πχ σε ένα πάρκο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 1 =