αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠέντε online πλατφόρμες για να πουλήσεις ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου και δεν τα χρειάζεσαι

Πέντε online πλατφόρμες για να πουλήσεις ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου και δεν τα χρειάζεσαι

Αν θες να βγάλεις μερικά χρήματα από το πουθενά ή για την ακρίβεια μέσα από την ντουλάπα σου, τότε τσέκαρε την παρακάτω λίστα. Σε αυτή θα δεις 5 online πλατφόρμες για να πουλήσεις ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου και δεν τα χρειάζεσαι.

Ο τρόπος λειτουργίας τους είναι απλός, και είναι σχεδόν ο ίδιος σε όλες τις εφαρμογές. Οποιοσδήποτε μπορεί να ανοίξει έναν λογαριασμό με απλά βήματα, να ανεβάσει φωτογραφίες με τα ρούχα που θέλει να πουλήσει και να ορίσει όλες τις λεπτομέρειες –από την τιμή του ρούχου, μέχρι τα έξοδα αποστολής.

1. Depop

Το Depop είναι μία social shopping εφαρμογή, μέσα από την οποία μπορείς πολύ εύκολο να πουλήσεις τα παλιά σου ρούχα και όχι μόνο! Η συγκεκριμένη πλατφόρμα καταφέρνει να συνδυάζει την επιχειρηματικότητα με την αναγνώριση στα social media,  και εδώ δηλαδή μπορείς να κάνεις και να σε κάνουν follow αρά αν κάποιος έχει κοινό στα social, μπορεί να το προσκαλέσει και στο depop. Μέχρι σήμερα έχει πάνω από 15 εκατομμύρια χρήστες και έχει καταφέρει να χτίσει μια ολόκληρη κοινότητα για τους fashion lovers.

Πώς όμως λειτουργεί;  ‘Όπως είπαμε και νωρίτερα, η λειτουργία είναι πάνω κάτω η ίδια, σε όλες τις εφαρμογές που θα δούμε. Kατεβάζεις την εφαρμογή στο κινητό σου και στη συνέχεια ανεβάζεις τα παλιά σου ρούχα, τα οποία θέλεις να πουλήσεις.

2. Poshmark

Το Poshmark είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές για να πουλήσεις τα ρούχα σου αυτήν την στιγμή! Και σε αυτή την εφαρμογή οι χρήστες έχουν την δυνατότατα του! Πως λειτουργεί;  Βγάζεις μία φωτογραφία αυτά που θες να πουλήσεις, ορίζεις τιμή και το μοιράζεσαι με τους φίλους σου. Μπορείς επίσης να κάνεις και να σου κάνουν follow όπως και να αναζητήσεις πράγματα ανά κατηγορίες. Από φορέματα έως τσάντες, στο Poshmark θα βρεις τεράστια ποικιλία!

3. ThredUP

Η περιγραφή του thredUP λέει ότι με αυτήν την εφαρμογή το να βγάλεις λεφτά από τα παλιά σου ρούχα είναι όσο εύκολο είναι και το να τα βάλεις σε μία τσάντα! Εδώ  η διαδικασία είναι διαφορετικώς από όσα ειπώθηκαν πριν. Με μία απλή αίτηση η εταιρεία σου αποστέλλει την συσκευασία της με προπληρωμένο τέλος, χωρίς να επιβαρυνθείς εσύ με έξοδα αποστολής, και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γεμίσεις την συσκευασία!

4. Facebook Marketplace

Η εφαρμογή του Facebook είναι επίσης ένας από τους καλύτερους τρόπους για να πουλήσετε ο,τι θέλετε –Αναφερόμαστε και σε βιβλία, αντικείμενα και ηλεκτρικές συσκευές, εκτός των ρούχων. Μπορείτε απλά να δημοσιεύσετε λίγες φωτογραφίες από τα αντικείμενα προς πώληση και να παραθέσετε κάποιες πληροφορίες.

5. Zara Pre-owned

Πλέον λειτουργεί και στην Ελλάδα. Το Zara Pre-owned είναι η online υπηρεσία του κολοσσού της μόδας και οι χρήστες μπορούν να πουλήσουν ρούχα που δεν χρειάζονται. ‘Η να αγοράσουν ρούχα άλλων χρηστών.

Η αλυσίδα δίνει τις απλές οδηγίες:

Στην ίδια πλατφόρμα υπάρχει επίσης επιλογή για δωρεά ρούχων ή επιδιόρθωση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − 7 =