αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε cafe στην Αθήνα, για όσους θέλουν να εργαστούν από το laptop τους (Μέρος Β)

Πέντε cafe στην Αθήνα, για όσους θέλουν να εργαστούν από το laptop τους (Μέρος Β)

Τελικά είναι πολλά. Ποια; Τα μέρη στην Αθήνα, στα οποία μπορείς να πας ως άλλος… digital νομάς και να εργαστείς με το laptop σου. Βγαίνοντας από τους 4 τοίχους του γραφείου ή του σπιτιού σου. Το It’s Possible πρόσφατα παρουσίασε 7 cafe στα οποία μπορείς να δουλέψεις με αυτό τον τρόπο. Ένα άρθρο που διαβάστηκε πολύ. Και επειδή οι προτάσεις ήταν αρκετές, αποφασίσαμε να φτιάξουμε τώρα το «Μέρος Β», πάνω στο ίδιο θέμα.

Παρακάτω θα δεις ακόμα 5 cafe, στα οποία μπορείς να εργαστείς, είναι σχετικά ήσυχα, έχουν wifi και τις περισσότερες φορές θα δεις νεαρό κόσμο που επίσης είναι σε μια φάση δημιουργικότητας. Θα δεις ανθρώπους να εργάζονται πάνω σε δικά τους projects ή ακόμα και φοιτητές να κάνουν τις εργασίες τους. Κάνοντας κλικ στο κάθε ένα cafe στην λίστα, μπορείς να δεις και την ακριβή του θέση στον χάρτη.

Εδώ να σημειώσουμε, ότι το παρόν άρθρο όπως και το «Μέρος Α», δεν αποτελούν «πληρωμένη καταχώρηση». Οι λίστες έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά με βάση τα όσα έχει δει το It’s Possible, αλλά και τις προτάσεις που έκαναν ελεύθερα οι αναγνώστες του, στο Facebook Group It’s Possible_Room. Άλλωστε, όπως έχουμε ξανά πει, το site μας έχει επιλέξει να μην φιλοξενεί πληρωμένα- μάρκετινγκ άρθρα ή συνεντεύξεις.

1# Warehouse

2# Laluk

3# The Dark Side of Chocolate

4# Yellow

5# Sinnerman Cafe

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + 19 =