αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερα χαρακτηριστικά των ανθρώπων με έντονη προσωπικότητα (και τους λατρεύουν ή τους μισούν)

Τέσσερα χαρακτηριστικά των ανθρώπων με έντονη προσωπικότητα (και τους λατρεύουν ή τους μισούν)

Οι άνθρωποι με έντονο χαρακτήρα έχουν μία έντονη γεύση που δεν αρέσει σε όλους. ‘Η τους λατρεύεις ή τους μισείς. Μπορεί να είναι οι ιδέες και οι πεποιθήσεις κάποιου ή απλώς ο τρόπος που συμπεριφέρεται που τον κάνει να δημιουργεί ορισμένες φορές καταστάσεις που πολώνουν τους ανθρώπους.

Επίσης δεν τους αρέσει να είναι μένουν ουδέτεροι μπροστά στα όσα συμβαίνουν. Αν είσαι ένα τέτοιο άτομο με έντονη προσωπικότητα, εδώ είναι 4 χαρακτηριστικά που μάλλον έχεις.

1# Προτιμάς την αυθεντικότητα και όχι να είσαι δημοφιλής. Τέτοιοι άνθρωποι τείνουν να ενδιαφέρονται περισσότερο να πουν την αλήθεια όπως τη βλέπουν παρά να κερδίσουν δημοτικότητα. Αντί να σιωπήσετε για να αποφύγετε να δημιουργήσετε αντιπαράθεση με κάποιον, είναι πιο πιθανό να το πείτε τα πράγματα όπως τα βλέπετε. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι μοιράζεστε αντιδημοφιλείς απόψεις κατά καιρούς. Στην καλύτερη περίπτωση, αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να εμπνεύσει αλλαγές, υγιείς συζητήσεις και έναν νέο τρόπο θέασης των πραγμάτων. Στη χειρότερη περίπτωση, μπορεί να σημαίνει ότι είσαι άσκοπα εριστικός, απρόσεκτος ή επιβλητικός.

2# Οι άλλοι σε λατρεύουν ή σε μισούν. Ένα από τα πιο κοινά χαρακτηριστικά ενός έντονου ατόμου είναι η σχέση αγάπης/μίσους που έχουν οι άνθρωποι απέναντί ​​τους. Αν πολώνετε, πιθανότατα θα διαπιστώσετε ότι μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είστε καταπληκτικοί, εμπνευσμένοι, σοφοί, και προκαλείτε σκέψη, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι είστε εγωιστής, αγενής, θορυβώδης, ενοχλητικός. Οι απόψεις σας εκφράζουν την μία ή την άλλη πλευρά, αλλά δεν κάθονται στη μέση.

3# Δεν φοβάσαι να πεις αυτό που σκέφτεσαι. Ένας άνθρωπος με έντονο χαρακτήρα είναι συχνά το πρώτο άτομο που θα μιλήσει και θα πει τη γνώμη του στη συνάντηση εργασίας ή στο μπαρ. Θα βγει μπροστά, προσφέροντας τις σκέψεις του για το εκάστοτε θέμα. Από τη θετική πλευρά, πολύ πιθανόν να σας περιβάλλουν ζωηρές συζητήσεις και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Μπορεί να είστε ένα μεγάλο πλεονέκτημα για μια ομάδα, καθώς συνεισφέρετε στις συζητήσεις και στις συνεργασίες με τις γνώσεις σας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ορισμένες από τις πιο αντιδημοφιλείς απόψεις σας μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες.

4# Οι καλύτερες ιδιότητές σου συχνά συνδέονται με τις χειρότερες σου. Συνήθως, τα ίδια τα πράγματα που θαυμάζουμε σε κάποιον έχουν και… μη επιθυμητές παρενέργειες. Για παράδειγμα, το ίδιο πράγμα που κάνει κάποιον σταθερό και αποφασιστικό μπορεί επίσης να τον κάνει να ξεροκέφαλο μερικές φορές. Η ιδιότητα που κάνει ένα άλλο άτομο ευαίσθητο και στοχαστικό μπορεί να τον κάνει οδυνηρά ντροπαλό σε άλλες περιπτώσεις. Σε άτομα που πολώνουν, αυτό είναι συχνά ακόμη πιο αισθητό. Οι ιδιότητες που έκαναν τον Steve Job, κατά γενική ομολογία, εφιαλτικό για να συνεργαστείς μαζί του και τον έκαναν να απολυθεί προσωρινά από τη δική του εταιρεία, είναι τα ίδια πράγματα που τον έκανα έναν μεγάλο leader.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + 19 =