αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε τρόποι για να προστατέψετε την ενέργεια σας σε μία δύσκολη κατάσταση

Πέντε τρόποι για να προστατέψετε την ενέργεια σας σε μία δύσκολη κατάσταση

Είναι σημαντικό να προστατεύετε την ενέργειά σας όταν τα πράγματα φαίνονται να καταρρέουν. Όλοι έχουν δύσκολες στιγμές- άλλοι περισσότερες και άλλοι λιγότερες.

Αυτές οι δυσκολίες μπορεί να γίνουν τόσο συντριπτικές, σε σημείο που να επηρεάζουν τον βασικό πυρήνα ενέργειας ενός ατόμου.

Αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε τρόπους για να προστατεύσουμε την ενέργειά μας και τους χρειαζόμαστε τώρα. Η κατάσταση στον κόσμο εκεί έξω δεν πρόκειται να είναι πιο εύκολη για εμάς, επομένως πρέπει να μάθουμε να μένουμε συγκεντρωμένοι για το καλό μας. Εδώ είναι 5 τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προστατεύσετε την ενέργειά σας.

1# Το σπίτι

Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές της ζωής σας είναι το σπίτι σας, αν και μπορεί να το έχετε βαρεθεί μέχρι τώρα. Γνωρίζατε ότι οι άλλοι, ακόμα και εσείς, μπορούν να φέρουν αρνητικά vibes στο σπίτι σας; Είναι αλήθεια. Ένας πολύ καλός τρόπος για να προστατεύσετε την ενέργειά σας είναι να μετατρέψετε το σπίτι σας σε… καταφύγιο.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό φέρνοντας φυτά, δημιουργώντας ένα πιο φυσικό περιβάλλον ή ακόμα και παίζοντας χαλαρωτική μουσική. Κάθε φορά που μπαίνεις στο σπίτι σου, θα σε τυλίγει μια αίσθηση φωτός και ζωής, ανανεώνοντας έτσι πάντα την ενέργειά σου.

2# Αποφύγετε τα… βαμπίρ

Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που είναι ενεργειακά βαμπίρ. Αυτοί οι άνθρωποι θα χρησιμοποιήσουν την αρνητικότητα, τις προσβολές, την απλή τοξική φύση τους για να σας αποστραγγίσουν από κάθε ουγγιά ενέργειας. Έτσι, με αυτά τα λόγια, μείνετε μακριά τους ή τουλάχιστον μείνετε μακριά όσο το δυνατόν περισσότερο.

Θα αναγνωρίσετε ποιος είναι ενεργειακό βαμπίρ όταν φύγει από το σπίτι σας ή απλώς απομακρύνεται από εσάς. Τότε θα είστε εξαντλημένοι, και θα αισθανθείτε άδειος. Αυτό σας ενημερώνει ότι πρέπει να προστατεύσετε τον εαυτό σας, κρατώντας την απόσταση από αυτούς τους τύπους.

3# Αναπνοές

Ένας απλός αλλά σημαντικός τρόπος για να προστατεύσετε την ενέργεια μέσα σας είναι να αναπνέετε. Ναι, αναπνέουμε κάθε μέρα. Αλλά εδώ εννοούμε βαθιές και μεγάλες αναπνοές. Όταν αρχίσετε να αισθάνεστε έξω από τα νερά σας ή να αγχώνεστε στο μέγιστο, δοκιμάστε αυτήν την άσκηση αναπνοής.

Κάντε αργές εισπνοές και εκπνοές, προσέχοντας τον καρδιακό σας ρυθμό, ο οποίος είναι πιθανώς αυξημένος. Εισπνεύστε πολύ βαθιά. Στη συνέχεια, σπρώξτε προς τα έξω κατά την εκπνοή.

4# Βάλε όρια

Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται απλό, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους για να διαφυλάξετε τα επίπεδα της ενέργειας σας. Υπάρχουν φίλοι και συγγενείς που ξεπερνούν τα όριά σου συνεχώς. Αν τους πεις όχι, λένε ότι είσαι κακός. Το έχετε ξανακούσει αυτό; Για να προστατεύσετε την ενέργειά σας, πρέπει να γνωρίζετε καλά τα όριά σας και να αρνηθείτε να τα παραβλέψετε.

Ο συμβιβασμός είναι ΟΚ μερικές φορές, αλλά ποτέ μην αφήσετε όλες τις πεποιθήσεις, τα πρότυπα και τα ήθη σας να σας αφαιρεθούν. Πείτε ενεργά «όχι» και ξεφύγετε από ανθρώπους που προσπαθούν συνεχώς να καταρρίψουν την ανεξαρτησία σας. Θυμήσου και το άρθρο: Πως οι έξυπνοι άνθρωποι λένε όχι, χωρίς να πουν την λέξη όχι- Εδώ είναι 5 τρόποι.

4# Κάνε μια βόλτα έξω

Ένας τρόπος για να εξαντλήσετε την ενέργειά σας είναι να κοιτάτε συνεχώς σε κάποια οθόνη. Θα μπορούσε να είναι μια τηλεόραση, ένα smartphone ή ένας υπολογιστής. Μερικοί άνθρωποι έχουν ξεχάσει πώς να λειτουργούν χωρίς αυτά τα πράγματα, και όλο αυτό τους εξαντλεί. Τους ρουφάει την ενέργεια και την εστίαση.

Να τι να κάνετε: Βγείτε έξω και ασκηθείτε. Κάντε μια βόλτα. Πέρνα λίγο χρόνο μόνος, σε ένα ήσυχο μέρος όπου μπορείς να επαναφορτιστείς. Είναι σημαντικό να ξεφεύγουμε από την τεχνολογία και τους ανθρώπους για λίγο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + thirteen =