αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε τρόποι για να προμοτάρεις την επιχείρηση σου Online

Πέντε τρόποι για να προμοτάρεις την επιχείρηση σου Online

Ωραία, η ιδέα σου έχει γίνει πραγματικότητα. Έκανες το «μεγάλο άλμα» και δημιούργησες το δικό σου business project. Μετά όμως υπάρχει ακόμα ένα ζήτημα που πρέπει να λύσεις: Το πως θα κάνεις γνωστή την επιχείρηση σου. Τα καλά νέα: Στην εποχή που ζούμε, μπορείς να κάνεις γνωστό το project σου με online τρόπους. Εδώ είναι 7 τέτοιοι τρόποι. Σίγουρα κάποιοι θα ταιριάζουν και σε εσένα.

1# Google Adwords. Το γνωστό πρόγραμμα της Google. Δίνεις όσα χρήματα μπορείς, και ο τεχνολογικός κολοσσός σε προβάλει ανάλογα, σε διάφορα ιντερνετικά κανάλια.

2# Συνεργασίες με άλλους επιχειρηματίες. Υπάρχουν άλλοι online επιχειρηματίες που έχουν παρόμοιο κοινό με εσένα; Τότε δοκίμασε συνεργασίες, έτσι ώστε να «ανταλλάξετε» υποψήφιους πελάτες.

3# Banners σε sites. Μπορείς επίσης να βάλεις κάποιο banner της επιχείρηση σου σε κάποιο site. Και να προβληθεί σε στοχευμένο κοινό άμεσα. Δες τις επιλογές για διαφημιστικά banners στο It’s Possible εδώ.

4# Sponsored posts για social media. Επίσης ένας αποτελεσματικός τρόπος. Πάλι πληρώνεις όσα χρήματα θες, και παίρνεις την προβολή που σου αναλλογεί. Facebook, Linkedin και Instagram είναι οι πρώτες επιλογές.

5# Influencers. Μια τάση που έχει γίνει πολύ έντονη. Τα δεδομένα απλά: Βρήσκεις τον Influencer που έχει το κοινό που σε ενδιαφέρει, κάνεις συνεργασία μαζί του, και σε προβάλει στους ακολούθους του. Προσοχή όμως να μην έχει fake followers…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − thirteen =