αρχικηVIRALΠέντε τρόποι για να αλλάξεις την διάθεση σου μέσα σε 10 λεπτά

Πέντε τρόποι για να αλλάξεις την διάθεση σου μέσα σε 10 λεπτά

Έχετε βρεθεί ποτέ σε κακή διάθεση που απλά δεν θα φύγει; Όλοι έχουμε εκείνες τις μέρες που όλα δείχνουν να πάνε στραβά και η διάθεσή μας πέφτει στο πάτωμα. Αλλά τι θα γινόταν αν σας λέγαμε ότι υπάρχουν απλοί, γρήγοροι τρόποι για να ανατρέψετε τα δεδομένα;

1 – Κάνε έναν περίπατο έξω

Η σωματική δραστηριότητα είναι ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να φτιάξετε τη διάθεσή σας. Μόλις λίγα λεπτά περπάτημα μπορεί να απελευθερώσει ενδορφίνες, τα φυσικά ”ανυψωτικά” της διάθεσης του σώματος. Κάνε μια βόλτα στο κοντινό πάρκο. Ο καιρός έξω είναι κακός; Δοκιμάστε να κάνετε μερικές γρήγορες διατάσεις, να περπατήσετε γύρω από το τετράγωνο.

2 – Ακούστε ανεβαστική μουσική

Η μουσική έχει βαθιά επίδραση στα συναισθήματά μας. Βάλτε το αγαπημένο σας τραγούδι που σας φτιάχνει τη διάθεση και αφήστε τους χαρούμενους ρυθμούς και τους στίχους να σας ανεβάσουν. Είναι ένας απλός αλλά αποτελεσματικός τρόπος για να αλλάξετε γρήγορα τη διάθεσή σας.

3 – Μιλήστε σε έναν φίλο

Μερικές φορές, το να μιλάς σε κάποιον κάνει μεγάλη διαφορά. Στείλτε μήνυμα ή τηλεφωνήστε σε έναν φίλο και μοιραστείτε αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Λίγα λεπτά κοινωνικής αλληλεπίδρασης μπορεί να είναι απίστευτα αναζωογονητικά. Ακόμα καλύτερα: Πιείτε έναν καφέ από κοντά.

4 – Γέλα

Μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά το χαμόγελο και το γέλιο μπορούν να ξεγελάσουν τον εγκέφαλό σας για να νιώσετε πιο χαρούμενοι. Δείτε ένα αστείο βίντεο ή σκεφτείτε μια ξεκαρδιστική ανάμνηση. Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο.

5 – Δοκιμάστε διαφορετικό φωτισμό

Ο φωτισμός στο περιβάλλον σας μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη διάθεσή σας. Αφήστε το φυσικό φως να μπει, ανοίγοντας τις κουρτίνες ή περνώντας χρόνο κοντά σε ένα παράθυρο. Εναλλακτικά, αν είναι βράδυ, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε απαλά, ζεστά φώτα. Αυτή η αλλαγή μπορεί να δημιουργήσει ένα πιο χαλαρωτικό και θετικό περιβάλλον.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × one =