αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερα τρικ για να γίνεσαι πιο ελκυστικό άτομο μέσα σε δευτερόλεπτα

Τέσσερα τρικ για να γίνεσαι πιο ελκυστικό άτομο μέσα σε δευτερόλεπτα

Όλοι θέλουμε να είμαστε ελκυστικοί. Βέβαια η έλξη είναι ένα υποκειμενικό πράγμα. Αυτό που μπορεί να φαίνεται ελκυστικό για κάποιον, μπορεί να είναι αδιάφορο για κάποιον άλλο.

Παρά αυτή την υποκειμενικότητα, η επιστήμη μας έχει δείξει αρκετά χαρακτηριστικά που οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν ελκυστικά. Εδώ είναι μερικές κινήσεις που μπορείς να εφαρμόσεις.

1 – Ενεργήστε γρήγορα όταν εσείς και κάποιος άλλος, βρίσκετε ο ένας τον άλλον ελκυστικό

Ο χρόνος είναι ουσιαστικός όταν πρόκειται για έλξη. Το εύρος προσοχής του εγκεφάλου μας είναι εκπληκτικά μικρό (ακόμη και μικρότερο από αυτό ενός χρυσόψαρου!), που σημαίνει ότι οι εντυπώσεις μας πρέπει να είναι γρήγορες και εντυπωσιακές. Η συγκίνηση της έλξης βρίσκεται συχνά στον αυθορμητισμό, στο απροσδόκητο. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να ενεργήσετε με οξυδέρκεια για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον κάποιου, εκμεταλλευόμενοι τη στιγμή με χάρη και αυτοπεποίθηση. Θυμηθείτε, το κλειδί δεν είναι να βιάζεστε με τις ενέργειές σας, αλλά να ανταποκρίνεστε άμεσα και αυθεντικά στις καταστάσεις.

2 – Χρησιμοποιήστε ανοιχτή γλώσσα του σώματος

Έρευνες δείχνουν ότι η γλώσσα του σώματος είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες έλξης. Πιο συγκεκριμένα, η τοποθέτηση του σώματος έτσι ώστε να μεταφέρει «ανοιχτότητα» είναι από τους πιο κρίσιμους παράγοντες έλξης.

Η γλώσσα του σώματος ξεπερνά την απλή στάση ή τοποθέτηση. Είναι μια ισχυρή μορφή επικοινωνίας που συχνά υπερβαίνει τα πολιτισμικά και γλωσσικά εμπόδια. Η ανοιχτή γλώσσα του σώματος δείχνει το άνοιγμα ενός ατόμου σε εμπειρίες και αλληλεπιδράσεις, την ετοιμότητα να συνδεθεί και το ενδιαφέρον για τον κόσμο γύρω του. Υποδηλώνει ένα άτομο που δεν είναι μόνο σωματικά παρόν, αλλά και συναισθηματικά και ψυχικά δεσμευμένο. Στην πραγματικότητα, προσκαλεί τους άλλους να πλησιάσουν και να αλληλεπιδράσουν, αποπνέοντας μια ελκυστική αίσθηση αυθεντικότητας.

3 – Να χαμογελάτε συχνά

Μερικές φορές, οι πιο απλές ενέργειες είναι οι πιο ισχυρές. Ένα γνήσιο χαμόγελο μπορεί να φωτίσει το πρόσωπό σας και να σας κάνει πιο ελκυστικούς. Το χαμόγελο αυξάνει την ελκυστικότητα, τόσο πολύ που μπορεί να αντισταθμίσει την αντιληπτή σωματική μη ελκυστικότητα. Ωστόσο, εδώ πρέπει να δίνεται έμφαση στην αυθεντικότητα. Τα ψεύτικα ή αναγκαστικά χαμόγελα μπορεί να θεωρηθούν ανειλικρινή. Έτσι, βάλτε στόχο να καλλιεργήσετε μια αίσθηση χαράς και θετικότητας μέσα σας, που φυσικά θα μεταφραστεί σε ζεστά, γνήσια χαμόγελα που μπορούν να κερδίσουν καρδιές.

4 – Έχετε αίσθηση του χιούμορ

Η καλή αίσθηση του χιούμορ μπορεί να είναι ένας ακαταμάχητος μαγνήτης. Δεν είναι μόνο να κάνεις αστεία, αλλά περισσότερο να δεις την πιο ελαφριά πλευρά της ζωής και να κάνεις τους άλλους να αισθάνονται καλά.

Όταν γελάμε, ο εγκέφαλός μας απελευθερώνει ένα κοκτέιλ από χημικές ουσίες που μας κάνουν να νιώθουμε καλά, όπως ενδορφίνες και ντοπαμίνη, κάνοντας μας να νιώθουμε χαρούμενοι και χαλαροί και ενισχύοντας την ελκυστικότητά μας. Η αίσθηση του χιούμορ δείχνει ότι μπορείτε να φέρετε χαρά και θετικότητα στη ζωή των άλλων, αναμφισβήτητα ελκυστικές ιδιότητες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 6 =