αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε συνηθισμένες φράσεις που χρησιμοποιούν οι χειριστικοί άνθρωποι για να καμουφλαριστούν

Πέντε συνηθισμένες φράσεις που χρησιμοποιούν οι χειριστικοί άνθρωποι για να καμουφλαριστούν

Οι χειριστικοί άνθρωποι γενικά, είναι συχνά αρκετά καλοί στο να κρύβουν τα πράγματα που κάνουν και το ποιοι είναι πραγματικά. Σίγουρα, μερικές φορές τους πιάνουμε να λένε τα ψέματά τους, αλλά ως επί το πλείστον τείνουν να έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο παραθέτουν τα λόγια τους- έτσι ώστε να… καμουφλαριστούν.

Ενώ στην αρχή μπορεί να μην είναι εύκολο να τους εντοπίσετε, όσο περισσότερο ξέρετε τι να ψάξετε, τόσο πιο εύκολο θα είναι να το καταλάβετε όταν κάποιος προσπαθεί να σας χειραγωγήσει. Οι χειριστικοί άνθρωποι επιλέγουν προσεκτικά τα λόγια τους και δουλεύουν μεθοδικά για να μπερδέψουν και να ελέγξουν τους άλλους.

Εδώ είναι λοιπόν 5 συνηθισμένες φράσεις που χρησιμοποιούν και είναι ύποπτες.

1# Γιατί προκαλείς πάντα τσακωμούς; Κάθε φορά που προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε έναν χειραγωγό για κάτι που έκανε ή είπε, αυτό μπορεί να είναι το πρώτο που ακούτε. Όταν δεν θέλουν να μιλήσουν για κάτι, θα σπεύσουν να σε κατηγορήσουν ότι προσπαθείς να ξεκινήσεις κάποιου είδους καυγά. Αν και αυτό δεν ισχύει, θα προσπαθήσουν να σας κάνουν να νιώσετε σαν να είναι μία πραγματικότητα.

2# Απλώς δεν κατάλαβες τι είπα. Ενώ καταλάβατε καλά τι είπαν, θα κάνουν ό,τι μπορούν για να καλύψουν τις προθέσεις τους… θολώνοντας τα νερά. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μας «περνάνε» αυτά που θέλουν και όσο περισσότερο υποχωρούμε σε αυτό, τόσο περισσότερο έλεγχο αποκτούν αυτά τα είδη ανθρώπων στη ζωή μας. Τους αρέσει να προκαλούν ένταση στη σχέση που έχετε και να σας κάνουν να φαίνεστε ο… τρελός σε όλο αυτό.

3# Δεν το είπα ποτέ αυτό. Ξέρουν ότι το είπαν και απλά το αρνούνται. Θέλουν να δουν αν μπορούν να ξεφύγουν και όσο περισσότερο τους αφήνετε να συνεχίσουν να το επαναλαμβάνουν, τόσο περισσότερο θα καταλήξετε να νιώθετε τρελοί. Μην αφήσετε κανέναν να σας το κάνει αυτό.

4# Το σκέφτεσαι υπερβολικά. Δεν σκέφτεστε πολύ. Στην πραγματικότητα, καταλαβαίνετε τα σημάδια που δείχνει τόσο ξεκάθαρα ο άλλος και δεν του αρέσει αυτό. Θέλουν να σας κάνουν να φαίνεστε σαν κάποιος που τους αμφισβητεί χωρίς λόγο, παρόλο που σας έχουν δώσει πολλούς λόγους. Αυτό δεν πρέπει να είναι αποδεκτό.

5# Δεν με εμπιστεύεσαι; Εάν δεν σας έχουν δώσει κανένα λόγο να τους εμπιστευτείτε, το να σου πουν αυτή τη φράση είναι χάσιμο χρόνου. Το κάνουν αυτό επειδή θεωρούν ότι μπορούν να σας κάνουν να πιστέψετε ότι κάνετε κάτι λάθος αμφισβητώντας τους. Οι άνθρωποι που αξίζουν την εμπιστοσύνη μας φροντίζουν να μας δείχνουν ότι την αξίζουν- με πράξεις. Όχι στη θεωρία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 5 =