αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε συμπεριφορές που δείχνουν ότι κάποιο άτομο στον κύκλο σου εύχεται την αποτυχία σου

Πέντε συμπεριφορές που δείχνουν ότι κάποιο άτομο στον κύκλο σου εύχεται την αποτυχία σου

Οι φιλίες και οι ανθρώπινες επαφές είναι σημαντικές στη ζωή. Αλλά κάποιοι άνθρωποι στον κοινωνικό σας κύκλο μπορεί να εύχονται κρυφά την αποτυχία σας.

Είναι υγιές να συναναστρέφεστε και να κάνετε φίλους. Για τους εξωστρεφείς, αυτό μπορεί να είναι εύκολο και να βγαίνει φυσικά. Ακόμη και οι εσωστρεφείς έχουν μια προσεκτικά επιλεγμένη ομάδα φίλων. Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι οι φίλοι που προσποιούνται ότι σε συμπαθούν και εν τω μεταξύ ελπίζουν κρυφά ότι… θα αποτύχεις. Υπάρχουν κακοί άνθρωποι στον κύκλο σας; Εδώ είναι 5 σημάδια για να τους καταλάβεις.

1# Είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι λίγο ανταγωνιστικός με τους φίλους ή τους ανθρώπους στη δουλειά. Ωστόσο, αν έχετε κάποιον στον κοινωνικό σας κύκλο που ανταγωνίζεται συνεχώς εναντίον σας, πιθανότατα δεν θέλει να πετύχετε στη ζωή. Δώστε προσοχή σε εκείνο το άτομο ή τα άτομα που προσπαθούν πάντα να ξεπεράσουν τα επιτεύγματά σας. Πραγματικά δεν θέλουν να κερδίσεις σε τίποτα.

2# Δεν σέβονται τα όρια σου

Οι φίλοι στον κοινωνικό σας κύκλο που θέλουν το καλό σας, σέβονται τα όριά σας. Αλλά οι κακοί τύποι θα βρίσκουν πάντα τρόπους να τα σπάσουν. Για παράδειγμα, πιθανότατα έχετε όρια που περιστρέφονται γύρω από τα standards και τα ήθη σας, και οι άνθρωποι που θέλουν κρυφά να αποτύχετε θα υπερβαίνουν συνεχώς αυτά τα όρια.

3# Ενθαρρύνουν τις κακες συμπεριφορές σου

Ας είμαστε ειλικρινείς, όλοι έχουμε ορισμένες κακές συμπεριφορές. Αλλά οι κακοπροαίρετοι άνθρωποι ενθαρρύνουν την πιο σκοτεινή μας πλευρά, και αυτό συμβαίνει συνήθως για δύο λόγους: Οι αρνητικές μας ενέργειες είναι διασκεδαστικές. Και τους αρέσει να μας βλέπουν να γελοιοποιούμαστε ή να αποτυγχάνουμε.

4# Δεν σε υποστηρίζουν ποτέ

Υπάρχει επίσης ένα άλλο σημάδι ενός κακού ανθρώπου που μπορεί να μην είναι τόσο προφανές όσο τα άλλα. Μερικοί φίλοι μπορεί να μην είναι αισθητά κακοί ή τοξικοί, αλλά μπορεί απλώς να μην νοιάζονται για εσάς. Λένε ότι θα σου δώσουν συμβουλές και θα σε υποστηρίξουν, αλλά όταν τους χρειάζεσαι δεν είναι ποτέ εκεί.

5# Τους αρέσει να σε χρησιμοποιούν

Οι φίλοι που πραγματικά δεν νοιάζονται για την επιτυχία σας θα σας χρησιμοποιήσουν για δικό τους κέρδος. Ενώ μπορεί να σας πουν ότι σας υποστηρίζουν και σας αγαπούν, οι πράξεις τους θα αποδείξουν το αντίθετο. Και έχουν πάντα έναν τρόπο για να σε χρησιμοποιούν για να κερδίσουν κάτι οι ίδιοι.

 

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + seventeen =