αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε σημάδια που δείχνουν ότι ελκύεις τους άλλους ανθρώπους

Πέντε σημάδια που δείχνουν ότι ελκύεις τους άλλους ανθρώπους

Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να είσαι ελκυστικός και τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα που οι άνθρωποι βρίσκουν ελκυστικά.

Πως θα καταλάβεις ότι είσαι σε αυτή την κατηγορία όμως; Εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορείτε να προσέξετε για να καταλάβετε ότι είστε ελκυστικός/η, αλλά αυτή η λίστα δεν είναι ούτε πλήρης ούτε απόλυτη. Εάν δεν έχετε κάθε στοιχείο αυτής της λίστας, δεν σημαίνει ότι δεν είστε ελκυστικοί!

Σίγουρα πάντως αυτά είναι 5 καλά σημάδια.

1# Ακούς συχνά κοπλιμέντα. Αυτό είναι αρκετά basic, αλλά αν οι άνθρωποι σας λένε συχνά πόσο υπέροχοι είστε, πόσο καλός φαίνεστε και πόσο ενδιαφέρων άτομο είστε, τα πάτε πολύ καλά στη ζωή! Οι άνθρωποι θέλουν να σας ενημερώσουν πόσο ελκυστικός είστε επειδή θέλουν να το μάθετε και θέλουν να σας κάνουν να νιώσετε καλά. Μερικοί ίσως προσπαθούν να σε φλερτάρουν…

2# Κάνεις υπέροχες συζητήσεις με τους άλλους ανθρώπους. Ας θυμόμαστε ότι το να είμαστε ελκυστικοί δεν έχει να κάνει μόνο με το πώς δείχνουμε! Σίγουρα, είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε μία καλή σύνδεση, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα που μπορούν να σε κάνουν ελκυστικό. Αν πιάνεις τον εαυτό σου να κάνει υπέροχες συζητήσεις και να κάνεις καταπληκτικά αστεία, είσαι όχι μόνο είσαι εξαιρετική παρέα – είσαι και ελκυστικός! 

3# Οι άνθρωποι απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί σου. Εάν οι άνθρωποι έλκονται προς το μέρος σας και θέλουν να περνούν χρόνο μαζί σας τακτικά, είστε ελκυστικός. Υπάρχει κάτι σε εσάς που ελκύει τους ανθρώπους και τους κάνει να θέλουν να είναι κοντά σας. Θα μπορούσε να είναι η εμφάνισή σας, η αίσθηση του χιούμορ ή η ενέργειά σας – ό,τι κι αν είναι, αν οι άνθρωποι θέλουν να είναι γύρω σας εξαιτίας αυτού, είστε σίγουρα ελκυστικοί!

4# Οπτική επαφή. Το βλέμμα ενός άλλου ατόμου μπορεί να είναι σημάδι έλξης, ειδικά αν αυτή η οπτική επαφή είναι έντονη και παρατεταμένη. Τείνουμε να μην κοιτάμε τέτοιους ανθρώπους με αυτό τον τρόπο σε κοινές συζητήσεις. Έτσι, αν διαπιστώσετε ότι οι άνθρωποι συχνά ”κλειδώνουν” τα μάτια τους πάνω στα δικά σας όταν μιλάτε ή όταν είστε στο ίδιο δωμάτιο με αυτούς, αυτό υποδηλώνει ότι είστε ελκυστικός.

5# Οι άλλοι σου ανοίγονται. Οι άνθρωποι τείνουν να αποκαλύπτουν πιο προσωπικές και ευαίσθητες πληροφορίες με αυτούς που θεωρούν ελκυστικούς και συμπαθείς. Εάν το κάνουν συχνά με εσένα, είναι ένα καλό σημάδι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − three =