αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε σημάδια που δείχνουν ότι θα φτάσεις στην επιτυχία μέσα στο δεύτερο μισό του 2022

Πέντε σημάδια που δείχνουν ότι θα φτάσεις στην επιτυχία μέσα στο δεύτερο μισό του 2022

Ακόμα κι αν το πρώτο εξάμηνο του 2022 δεν ήταν το καλύτερο για εσάς, υπάρχει ακόμα ελπίδα. Έχετε άφθονο χρόνο για να ανατρέψετε την κατάσταση και να πετύχετε τους στόχους σας. Μην αγχώνεστε πολύ εάν αισθάνεστε ότι έχετε μείνει πίσω ή ότι δεν πληρείτε τα δικά σας στανταρς.

Το αμερικανικό collective.world παραθέτει μερικά σημάδια που δείχνουν ότι θα φτάσετε στην επιτυχία μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2022.

1# Προχωράς αργά αλλά σταθερά

Εάν εργάζεστε με σταθερό ρυθμό, μπορείτε να διατηρήσετε την ορμή. Μπορείτε να συνεχίσετε να προχωράτε λίγο-λίγο κάθε μέρα. Θυμηθείτε, δεν χρειάζεται να κάνετε τεράστια άλματα προς τους στόχους σας. Τα παιδικά βήματα εξακολουθούν να είναι βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Θα πρέπει να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας που προχωράτε μπροστά γιατί τελικά θα φτάσετε στον προορισμό σας με αυτόν τον τρόπο. Μπορεί να πάρει χρόνο, αλλά θα συμβεί.

2# Δέχεσαι την κριτική (και σε βοηθά να αναπτύσσεσαι)

Όλοι οι πετυχημένοι άνθρωποι δέχονται κριτική. Το ζήτημα είναι πως την αντιμετωπίζεις. Όντως υπάρχει κριτική που μπορείς να την αξιοποιήσεις και να βελτιωθείς. Αν έχεις μπει σε αυτό τον τρόπο σκέψης και θεωρείς ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, είσαι σε καλό δρόμο. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραβλέπεις τα καλά λόγια.

3# Ξεκουράζεσαι

Καταλαβαίνετε ότι το διάλειμμα δεν είναι μια μορφή… τεμπελιάς. Είναι μια μορφή αυτοφροντίδας. Αν αγνοήσετε τα σημάδια ότι το μυαλό και το σώμα σας έχουν εξαντληθεί, τότε θα φτάσετε στο burnout. Θα καταλήξετε να αγχώνεστε- και η δουλειά σας θα καταρρεύσει επίσης. Για να αισθάνεστε καλά και να κάνετε καλή δουλειά, πρέπει να κοιμάστε καλά και να τρώτε καλά. Πρέπει να φροντίσεις τον εαυτό σου.

4# Δεν έχεις πρόβλημα να ζητήσεις βοήθεια

Η ανεξαρτησία είναι σημαντική, αλλά δεν πρόκειται να φτάσετε στην επιτυχία μόνοι σας. Θα χρειαστείτε βοήθεια από καιρό σε καιρό. Η υποστήριξη και η ενθάρρυνση μπορούν να σας βοηθήσουν πολύ, γι’ αυτό πρέπει να περιβάλλετε τον εαυτό σας με τους κατάλληλους ανθρώπους. Με άτομα που αισθάνεστε άνετα να ζητήσετε ένα χέρι βοήθεια. Και να το κάνεις.

5# Δεν τα παρατάς, παρά τις αποτυχίες

Όλοι αντιμετωπίζουν αποτυχίες – αλλά δεν κάνουν όλοι το come back από αυτήν. Δεν αποφασίζουν όλοι να συνεχίσουν. Το γεγονός ότι δεν τα έχετε παρατήσει, ότι εξακολουθείτε να εργάζεστε σκληρά και πιστεύετε στον εαυτό σας ακόμα και τις μέρες που οι αμφιβολίες σας κερδίζουν το καλύτερο, δείχνει τι είδους άτομο είστε. Είσαι εργατικός. Είσαι αφοσιωμένος. Είσαι παθιασμένος. Και αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για να φτάσετε μακριά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − 11 =