αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε σημάδια που δείχνουν ότι η ζωή σου αλλάζει προς το καλύτερο

Πέντε σημάδια που δείχνουν ότι η ζωή σου αλλάζει προς το καλύτερο

Όλοι ερχόμαστε αντιμέτωποι με μεγάλες ή μικρότερες δυσκολίες στην ζωή μας. Το έχουμε ξανά πει: Ακόμα και πιο μεγάλοι επιχειρηματίες του κόσμου, αυτοί που σήμερα είναι πολύ πλούσιοι, πέρασαν μέσα από δυσκολίες και εμπόδια, για να φτάσουν τελικά στον μεγάλο στόχο τους.

Αλλά όταν είμαστε σε μια κακή φάση στην ζωή μας, συχνά νιώθουμε ότι όλα έχουν… βαλτώσει και δεν υπάρχει κανένα φως στο τούνελ. Η πραγματικότητα ίσως είναι διαφορετική. Εδώ είναι 5 σημάδια που δείχνουν ότι η ζωή σου αλλάζει προς το καλύτερο. Ακόμα κι αν θεωρείς ότι έχεις «κολλήσει».

1# Ξέρεις τι ΔΕΝ θέλεις. Ξαφνικά, συνειδητοποιείς πολύ καλά πόσο αντιπαθείς τις εργασιακές σου συνήθειες και πόσο σε… στραγγίζουν κάποιοι «φίλοι» σου. Μπορεί να φαίνεται σαν να αναλύεις την ανατομία… μιας καταστροφής, αλλά στην πραγματικότητα, ξεκαθαρίζεις τι δεν θέλεις, ώστε να μπορείς να γίνεις πιο ξεκάθαρος για το τι θέλεις να κάνεις.

2# Ανοίγεσαι ξανά στους ανθρώπους. Αν η απομόνωση δεν είναι πλέον η πιο ελκυστική επιλογή για εσένα, είναι ένα καλό σημάδι. Ακόμα κι αν απλά σκέφτεσαι ότι πρέπει να ανοίξεις την καρδιά και το μυαλό σου περισσότερο στους ανθρώπους γύρω σου, είσαι ήδη στο σωστό δρόμο. Άλλωστε, όπως έχουμε ξανά πει, οι άνθρωποι και το δίκτυο που έχουμε γύρω μας, μπορούν πάντα να μας δώσουν ώθηση προς τα εμπρός.

3# Έχεις αυτογνωσία. Φτάνετε επιτέλους σε μια υγιή ισορροπία, να είστε σε θέση να αναγνωρίσετε τόσο τις θετικές όσο και τις αρνητικές πτυχές για το ποιος είστε, χωρίς να αρνηθείτε ή να διογκώσετε κάποια πτυχή.

4# Αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι αν έχεις ένα πρόβλημα στη ζωή σου, εσύ πρέπει να το αλλάξεις. Οι άνθρωποι τείνουν να ρίχνουν την ευθύνη για τα προβλήματά τους σε άλλους ανθρώπους και να μην αναγνωρίζουν τα δικά τους λάθη. Ανεξάρτητα από το αν έφταιγες μια κατάσταση ή όχι, αν σε επηρεάζει, είναι δική σου ευθύνη να την αλλάξεις.

5# Κατάλαβες ότι δεν προσπαθείς αρκετά για να πάρεις αυτά που θες. Παραπονιέσαι ότι δεν λαμβάνεις αγάπη, αλλά στην πραγματικότητα δεν βγαίνεις έξω και δεν προσπαθείς να συνδεθείς με ανθρώπους. Μισείς τη δουλειά σου, αλλά δεν ψάχνεις για μια άλλη. Είσαι πάντα αγχωμένος, αλλά δεν προσπαθείς να γίνεις καλύτερος στη ρύθμιση των συναισθημάτων σου, δεν εστιάζεις εκεί που πρέπει και δεν δουλεύεις πιο αποτελεσματικά. Αυτά είναι μερικά κακά σημάδια. Αν τα έχεις αφήσει πίσω και αναγνωρίζεις ότι για να πάρεις περισσότερα από την ζωή πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο, τότε είσαι πιο κοντά στις θετικές αλλαγές που θες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − 9 =