αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε σημάδια που δείχνουν ότι έρχεται σύντομα μια «εκτόξευση» στην καριέρα σου

Πέντε σημάδια που δείχνουν ότι έρχεται σύντομα μια «εκτόξευση» στην καριέρα σου

Μια ξαφνική και σημαντική ανακάλυψη ή ανάπτυξη. Κάπως έτσι ορίζεται το λεγόμενο breakthrough. Και είναι αυτό που όλοι θέλουν για την καριέρα τους. Να φτάσουν, δηλαδή, στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό μπορεί να ξεκινήσει με μια συζήτηση- κλειδί, μια αύξηση μισθών, ένα νέο project ή νέες ευθύνες που θα αναλάβεις και θα σε οδηγήσουν σε ένα καλό μονοπάτι.

Αν αναρωτιέσαι για το αν έχεις πετύχει μια εκτόξευση στην καριέρα σου ή όχι, μάλλον δεν τα έχεις καταφέρει. Αφού σε διαφορετική περίπτωση θα το είχες καταλάβει. Τα αποτελέσματα θα ήταν πολύ μεγάλα. Αλλά το career site Glassdoor έφτιαξε έναν ενδιαφέρον «οδηγό». Είναι 5 σημάδια που δείχνουν ότι η εκτόξευση στην καριέρα σου μπορεί να έρθει πολύ σύντομα.

Καταρχήν βαριέσαι στην δουλειά. Ναι, αυτό το στοιχείο δεν είναι απαραίτητα αρνητικό! Στην πραγματικότητα, μπορεί να σημαίνει μόνο ότι δεν έχεις αρκετά στο χέρι σου ή αισθάνεσαι ότι δεν αξιοποιείσαι πλήρως. Αν νιώθεις ότι βαριέσαι στην εργασία, ήρθε η ώρα να αναλάβεις ένα δύσκολο έργο, το οποίο μπορεί να είναι η λαμπερή στιγμή που θα οδηγήσει στην εκτόξευση.

Τα υπόλοιπα 4 σημάδια που παραθέτει το Glassdoor είναι πιο αναμενόμενα. Αυτά είναι: Είσαι περίεργος για την δουλειά του αφεντικού σου και θα ήθελες να την κάνεις. Δουλεύεις πιο σκληρά από ποτέ. Το αφεντικό σου σε εμπιστεύεται, σου δίνει σημαντική δουλειά και συζητά μαζί σου. Και τέλος επενδύεις στην βελτίωση του εαυτού σου- είτε με μαθήματα, είτε με σεμινάρια, είτε με κάποιο παράλληλο project.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × four =