αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε σημάδια που δείχνουν ότι ένα άτομο… κάτι σου κρύβει

Πέντε σημάδια που δείχνουν ότι ένα άτομο… κάτι σου κρύβει

Έχετε νιώσει ποτέ ότι ένας φίλος, συνεργάτης ή ρομαντικός σύντροφος σας, έχει ένα μυστικό ή να κρύβει κάτι; Είναι μια περίεργη αίσθηση που σε χτυπά στο στομάχι. Είναι σημαντικό να μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, καθώς μπορεί να σκέφτεστε υπερβολικά την κατάσταση. Ωστόσο, δεν μπορείτε να αγνοήσετε αυτές τις ‘κόκκινες σημαίες’. Εδώ είναι 5 σημάδια που δείχνουν ότι ένα άτομο… κάτι σου κρύβει.

1. Είναι υπερβολικά… καλοί

Αν και δεν είναι κακό να σου λέει κάποιος θετικά λόγια και να σου κάνει όλες τις χάρες, μπορεί αναμφίβολα να είναι ύποπτη συμπεριφορά εάν είναι εκτός χαρακτήρα κάποιου. Αυτός ή αυτή μπορεί να προσπαθήσει να βελτιώσει τη σχέση σας, έτσι ώστε να μην είστε καχύποπτοι.

Κάποιοι μπορεί να πουν ότι είναι ένας ύπουλος τρόπος να καλύπτουν τα ίχνη τους. Για παράδειγμα, αν πάρετε μια ντουζίνα τριαντάφυλλα ή το αγαπημένο σας γλυκό, τότε μπορεί να είναι μια τακτική για να κρύψουν το μυστικό τους. Πρέπει να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας σε αυτό γιατί τα κίνητρά τους μπορεί να είναι παραπλανητικά.

2. Αντιδρούν υπερβολικά

Η πρώτη συζήτηση όπου εκφράσατε τις ανησυχίες σας μπορεί να τους έκανε νευρικούς. Μπορεί να αισθάνονται ότι είστε κοντά… στα μυστικά τους. Μπορεί να αντιδρά υπερβολικά για να σε πείσει.

Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μια υποσυνείδητη ενέργεια γιατί όλος ο φόβος και το άγχος που νιώθουν βγαίνει έξω. Αν ρωτήσετε πώς ήταν η μέρα τους στη δουλειά, μπορεί να ανατιναχτούν και να συμπεριφέρονται σαν να εισβάλλετε στην ιδιωτικότητά τους. Γιατί απλά θέλουν κάτι να κρύψουν.

3. Η γλώσσα του σώματός

Ο/η σύντροφός σας μπορεί να μην χρειάζεται να πει λέξη. Μερικοί άνθρωποι μπορούν να δείξουν ότι τα πράγματα δεν είναι καλά μέσω της γλώσσας του σώματός τους. Αποφεύγουν π.χ. να σε κοιτούν στα μάτια; Όταν κάποιος κρύβει μυστικά και λέει ψέματα, μπορεί να δυσκολεύεται να κάνει οπτική επαφή.

Είναι επίσης να είναι αποστασιοποιημένοι και ψυχροί γιατί έχουν δημιουργήσει μια άβολη κατάσταση και δεν ξέρουν πώς να την αντιμετωπίσουν.

4. Δεν αποκαλύπτουν λεπτομέρειες

Είναι ο/η σύντροφός σας ασαφής σχετικά με το πού βρίσκεται την Χ στιγμή; Όταν κάνετε ερωτήσεις σχετικά με το πώς πήγε η ημέρα ή η δραστηριότητά του, απαντούν πάντα με ένα «καλά»; Όταν κάποιος.α εμπλέκεται σε κάτι που θέλει να σας κρύψει, δεν τον ενδιαφέρει να θυμηθεί καμία ιστορία.

Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να αποφύγουν το θέμα με κάθε κόστος.

5. Τους πιάνεις να λένε ψέματα

Η εμπιστοσύνη είναι καθοριστική σε κάθε ανθρώπινη σχέση. Ωστόσο, όταν κάποιος προσπαθεί να κρύψει κάτι, οι ιστορίες του μπορεί να μην βγάζουν νόημα. Κάτι τόσο μικρό όσο να τους ρωτάς τι είχαν για μεσημεριανό μπορεί να προκαλέσει ανησυχία και νιώθουν την ανάγκη να πουν ψέματα.

Για παράδειγμα, ο/η σύντροφός σας μπορεί να σας πει ότι θα πάει για φαγητό με φίλους, αλλά το βράδυ μπορεί να πει ότι έφαγε στο γραφείο. Αν και είναι αδύνατο να θυμάστε κάθε λεπτομέρεια της ημέρας σας, σίγουρα θα πρέπει να θυμούνται πού έφαγαν. Οποιεσδήποτε ασυνέπειες μπορεί να υποδηλώνουν απόκρυψη μυστικών εδώ…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 1 =