αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε σημάδια που αποκαλύπτουν ότι κάποιος συνωμοτεί εναντίον σου

Πέντε σημάδια που αποκαλύπτουν ότι κάποιος συνωμοτεί εναντίον σου

Η σκληρή αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε όλους τους ανθρώπους που συναντάμε στη ζωή μας. Δεν θα θέλουν όλοι να είναι φίλοι μας. Μπορεί ακόμη και να μας αντιπαθούν εντελώς.

Μπορεί να διαφωνούν με τις απόψεις μας σε διάφορα θέματα. ‘Η να νιώθουν ζήλια για τα επαγγελματικά και προσωπικά μας επιτεύγματα.

Θα διατηρήσουν αυτά τα συναισθήματα κρυφά- γεγονός που καθιστά δύσκολο να γνωρίζουμε ποιον να εμπιστευτείς. Κάτω από τα ψεύτικα χαμόγελα θα μπορούσε να κρύβεται κάποιος που σχεδιάζει να μας δει να αποτυγχάνουμε.

Λάβετε υπόψη αυτά τα 5 σημάδια που θα σας βοηθήσουν να μην πέσετε στην παγίδα τους.

Είναι πολύ καλοί χωρίς λόγο

Έχετε αρχίσει να παρατηρείτε ότι κάποιος τρέχει να καλύψεις τις ανάγκες σας σε υπερβολικό βαθμό; Είναι σαν να είναι πάντα εκεί για εσάς, να σας αγοράζουν ιδιαίτερα δώρα και να σας προσφέρουν το φαγητό τους;

Αν και είναι φυσικό οι άνθρωποι να δείχνουν τη στοργή τους για κάποιον άλλο, αυτό το άτομο μπορεί να το κάνει σε υπερβολικό βαθμό.

Αυτή η συμπεριφορά σχεδόν σε επίπεδο εμμονής μπορεί να σημαίνει ένα από δύο πράγματα: Είτε είναι πραγματικά ερωτευμένοι μαζί εσάς είτε προσποιούνται.

Κουτσομπολεύουν άλλους ανθρώπους μπροστά σας

Αυτοί οι άνθρωποι τείνουν να σας αφήνουν να μάθετε μυστικά για άλλους ανθρώπους για να δημιουργήσετε έναν δεσμό μεταξύ σας. Όταν μοιράζονται ένα κομμάτι κουτσομπολιού, μπορεί να σας ζητήσουν να ορκιστείτε να μην το πείτε σε κανέναν άλλον.

Αυτό που μπορεί να αγνοηθεί σε αυτό είναι ότι αυτού του είδους η συμπεριφορά είναι πιθανώς κάτι που κάνουν συχνά – που σημαίνει ότι θα μπορούσαν να κουτσομπολεύουν και εσάς.

Όταν σου λένε να μην το αναφέρεις σε κανέναν, γίνεσαι αυτόματα συνεργός τους, είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι. Σας έχουν κατεβάσει στο επίπεδό τους και θα χρησιμοποιήσουν την προθυμία σας να δεχτείτε τέτοια κουτσομπολιά ως τρόπο να καταστρέψουν τη φήμη σας μπροστά στους άλλους φίλους σας.

Αναφέρουν πράγματα που ξέρεις ότι δεν έκανες

Μια από τις αγαπημένες τους λέξεις μπορεί να είναι, «Έχεις κακή μνήμη». Αυτός είναι ένας τρόπος για να σας κάνουν να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας.

Μπορείτε και οι δύο να αναπολήσετε ένα ταξίδι που πήγατε και θα μπορούσατε να έχετε ορκιστεί ότι δεν τους είπατε τίποτα κακό, αλλά εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι έχουν προσβληθεί.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να προσέχετε όταν είστε και οι δύο μόνοι. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει μάρτυρας που να υποστηρίζει τι συνέβη ή δεν συνέβη μεταξύ των δύο σας.

Συμπεριφέρεται σαν διαφορετικός άνθρωπος όταν είστε με άλλους

Όταν είναι μαζί σας, έχουν συγκεκριμένη συμπεριφορά.

Αλλά όταν τους βλέπεις με τους άλλους φίλους τους, είναι σαν να κοιτάς ένα εντελώς διαφορετικό άτομο. Ξαφνικά είναι πιο χαρούμενοι και γελούν πολύ περισσότερο.

Και τους βλέπεις να αλλάζουν την προσωπικότητά τους ανάλογα με το με ποιον μιλάνε: τους γονείς τους, τον διευθυντή ή τους άλλους φίλους τους.

Αυτό το είδος συμπεριφοράς δεν πρέπει να περνά απαρατήρητο.

Όταν κάποιος είναι ασυνεπής με την προσωπικότητά του, θα μπορούσε ήδη να στείλει ένα μήνυμα ότι σκέφτεται για εσάς με διαφορετικό τρόπο – μπορεί είτε να σας συμπαθεί είτε να σας μισεί. Είναι δύσκολο να εμπιστευτείς κάποιον που εμφανίζει διαφορετικά πρόσωπα.

Λένε ψέματα στη δουλειά

Όταν έρχεται μια νέα οδηγία στη δουλειά, δεν είναι πρόθυμοι να σας πουν τα πάντα.

Με αυτόν τον τρόπο, όταν πηγαίνετε να παρουσιάσετε το τελικό προϊόν στο αφεντικό σας, θα χάσετε κάτι — κάτι που έχουν εκείνοι και θα επιλύσει άνετα το πρόβλημα.

Τους κάνει να μοιάζουν με… ήρωα και εσύ σαν ανίκανος υπάλληλος. Επομένως, να είστε προσεκτικοί και να ρωτάτε πάντα μια άλλη πηγή για κάτι που είπαν – μπορεί να είναι η αλήθεια, αλλά δεν είναι όλη η αλήθεια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − 5 =