αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε σημάδια για να καταλάβεις κάποιον που έχει κρυφά κίνητρα

Πέντε σημάδια για να καταλάβεις κάποιον που έχει κρυφά κίνητρα

Όταν υποψιάζεστε ότι κάποιος έχει κρυφά κίνητρα, μπορεί να αισθάνεστε άγχος για την αντιμετώπιση του. Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε 5 τρόπους για να εντοπίσετε τα άτομα με κρυφά κίνητρα. Και επίσης θα δούμε τι μπορείτε να κάνετε για να μην πέσετε στην παγίδα να χειραγωγηθείτε.

Εδώ είναι λοιπόν 5 σημάδια που πρέπει να σε προβληματίσουν. Τα βλέπεις σε άτομα γύρω σου;

1# Έχει μια ασυνήθιστη γλώσσα του σώματος και οπτική επαφή

Ένας ψεύτης θα προσπαθήσει να διατηρήσει μια πολύ σταθερή και ελαφρώς άβολη οπτική επαφή, επειδή πιστεύει ότι αυτό τον αποδεικνύει ότι είναι αξιόπιστος. Εάν η οπτική επαφή φαίνεται… αναγκαστική ή κοιτάζει πολύ επίμονα, μάλλον προσπαθεί πάρα πολύ να διατηρήσει αυτή την σταθερή οπτική επαφή. Στην πραγματικότητα, μάλλον λέει ψέματα. Το να αλλάζει πολύ το βλέμμα του, είναι επίσης σημάδι ψέματος.

2# Σου δημιουργούνται αρνητικά συναισθήματα καθε φορά που του μιλάς

Μόλις ολοκληρώσουν την ομιλία τους, νιώθεις απογοητευμένος, μπερδεμένος, παρεξηγημένος και πιο μόνος από όσο θα έπρεπε. Ένας τρόπος για να εντοπίσετε κάποιον με κρυφά κίνητρα είναι να εξετάσετε το πώς σας κάνει να νιώθετε. Τα δικά σας αρνητικά συναισθήματα είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι για εσάς.

3# Φαίνεται να θέλει το ίδιο πράγμα

Υπάρχει μια μονόπλευρη εστίαση σε κάποιον με κρυφά κίνητρα και θα συνεχίσει να μιλάει για το πράγμα που προσπαθεί να σας κάνει να κάνετε, ξανά και ξανά. Νιώθεις ότι το έχεις ακούσει εκατομμύρια φορές και πρόκειται να υποκύψεις στις απαιτήσεις τους. Μην το κάνετε. Αντίθετα, δοκιμάστε να αλλάξετε το θέμα όσες φορές χρειάζεται μέχρι να καταλάβουν ότι δεν θα υποχωρήσετε.

4# Χρησιμοποιεί διάφορες τακτικές για να σε πείσει

Το άτομο με κρυφά κίνητρα πιθανότατα θα προσπαθήσει να σε πείσει για να πάρει αυτό που θέλει. Θα το δοκιμάσει ξανα και ξανά. Αρνηθείτε να ενεργήσετε με τον τρόπο που θέλει. Αλλά δώστε προσοχή στο πόσες προσπάθειες κάνει το άτομο για να σας κάνει να κάνετε αυτό που θέλει.

5# Δεν είσαι το επίκεντρο της συζήτησης

Ένα χειριστικό άτομο με κρυφά κίνητρα επικεντρώνεται μόνο στον εαυτό του. Σε κάθε συζήτηση σας, θα διαπιστώσεις ότι μιλά για τις δικές του ανάγκες, τα δικά του προβλήματα, την δική του καθημερινότητα. Και φυσικά τα φέρνει όλα αυτά στο επικεντρο για να πάρει αυτό που θέλει από εσένα. Τα δικά σου προβλήματα δεν τον απασχολούν.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 4 =