αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε πράγματα που κοιτά ο προϊστάμενος σου, από τη στιγμή που φτάνεις στο γραφείο

Πέντε πράγματα που κοιτά ο προϊστάμενος σου, από τη στιγμή που φτάνεις στο γραφείο

Είναι η ερώτηση που έχουν οι περισσότεροι εργαζόμενοι στο μυαλό τους: Τελικά, τι προσέχει ο προϊστάμενος από τη στιγμή που περνάς την πόρτα του γραφείου; Ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που δημιουργούν μια θετική (ή αρνητική) εικόνα για εσένα; Κάποιες απαντήσεις θα δεις παρακάτω. Είναι 5 πράγματα που σίγουρα κοιτά ο προϊστάμενος σου, έτσι όπως τα διαβάσαμε στο askmen.com.

Την ώρα που φτάνεις στο γραφείο

Μία δουλειά απαιτεί τυπικότητα στο ωράριο. Ακόμα και αν το αφεντικό σου είναι χαλαρό πάντα θα παρατηρεί την ώρα που φτάνεις το πρωί. Σε περίπτωση που αργήσεις ή θέλεις να πάρεις άδεια είναι σημαντικό να φροντίζεις να ενημερώνεις όσο πιο έγκαιρα μπορείς.

Αν φεύγεις νωρίς ή αργά

Αντίστοιχα το ίδιο ισχύει και για το τέλος της ημέρας. Για παράδειγμα αν αργήσεις να φτάσεις το πρωί τότε είναι πιθανό να φύγεις πιο αργά από την συνηθισμένη ώρα. Παρόλα αυτά εάν αργήσεις στη δουλειά σου και ταυτόχρονα φύγεις νωρίς τότε αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Πώς χρησιμοποιείς την τεχνολογία

Περιόρισε τον χρόνο που ξοδεύεις στα social media και χρησιμοποίησε την τεχνολογία και τους πόρους που σου παρέχει η δουλειά σου για να γίνεις περισσότερο παραγωγικός.

Αν έχεις εγκλιματιστεί στο γραφείο

Η καλή συνεργασία με τους συναδέλφους σου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της εργασιακής καθημερινότητας και κάτι που ο υπεύθυνος σου λαμβάνει υπόψη του. Προσπάθησε να παρευρίσκεσαι συχνά σε εργασιακές εκδηλώσεις ή συναντήσεις με την ομάδα σου.

Πώς αξιοποιείς τον χρόνο σου

Μπορεί η ποιότητα της δουλειάς σου να είναι υψηλή, ολοκληρώνεις όμως αυτά που σου έχουν ζητηθεί στο δεδομένο χρονικό πλαίσιο; Αν χρονοτριβείς σε πράγματα τα οποία δεν θα έπρεπε τότε είναι σημαντικό να αρχίσεις να θέτεις προτεραιότητες έτσι ώστε να προλαβαίνεις κάθε διορία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + 15 =