αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε πράγματα που κάνουν οι εκατομμυριούχοι σταθερά κάθε ημέρα

Πέντε πράγματα που κάνουν οι εκατομμυριούχοι σταθερά κάθε ημέρα

Ανεξάρτητα από το πόσο απασχολημένοι είναι, υπάρχουν μερικά πράγματα που οι εκατομμυριούχοι κάνουν κάθε μέρα. Και τους βοηθούν να εξελίσσονται συνεχώς. Μία λίστα με 5 τέτοιες συνήθειες των πλούσιων ανθρώπων έφτιαξε το αμερικανικό addicted2success.com. Είναι αυτή που θα δεις παρακάτω. Το ακόμα καλύτερο: Είναι συνήθειες που μπορεί να «αντιγράψει» σχεδόν ο καθένας.

1# Εξετάζουν τους στόχους τους. Κάθε πρωί οι επιτυχημένοι άνθρωποι τσεκάρουν τους στόχους τους για να παραμείνουν συγκεντρωμένοι σε αυτό για το οποίο ξυπνούν. Κάπως έτσι βάζουν στο πρόγραμμα τους τα tasks που θα τους φέρουν πιο κοντά στους στόχους τους. Η εξέταση των στόχων σας σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να τους γράψετε, ώστε να είστε ξεκάθαροι σχετικά με το τι θέλετε να πετύχετε. Το να τους κοιτάτε μόνο μία φορά την εβδομάδα ή μία φορά το μήνα δεν είναι αρκετά καλό γιατί θα χάσετε εύκολα την εστίαση σας, καθώς υπάρχουν πολλοί περισπασμοί στην εποχή μας.

2# Ποιο είναι το «Most Important Task»; Αυτό είναι το task που έχει τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στο τελικό αποτέλεσμα και σας ωθεί πιο κοντά στους στόχους σας. Αυτό μπορεί να αλλάξει στη διάρκεια της ζωής σας καθώς αλλάζουν οι στόχοι σας ή εσείς και η επιχείρησή σας περνάτε από διαφορετικά στάδια. Υπάρχει ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειώσετε εδώ: Είναι απαραίτητο το M.I.T. να είναι το πρώτο πράγματα που κάνετε αφού ξυπνήσετε και μετά την πρωινή σας ρουτίνα, καθώς ποτέ δεν ξέρετε τι περισπασμούς μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σε κρατά επίσης παραγωγικό αφού μετά την ολοκλήρωσή του θα πάρεις επιπλέον ώθηση γνωρίζοντας ότι έχεις ολοκληρώσει το πιο σημαντικό έργο της ημέρας.

3# Μάθηση. Η μάθηση είναι απαραίτητη εάν θέλετε να συνεχίσετε να αναπτύσσεστε καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής σας. Σίγουρα, δεν θα θέλατε να μείνετε στο ίδιο σημείο που βρίσκεστε τώρα για τα επόμενα 10 χρόνια, σωστά; Η μάθηση δεν είναι απλώς η ανάγνωση βιβλίων. Στην πραγματικότητα, πολλοί εκατομμυριούχοι καταναλώνουν γνώσεις τους ηχητικών βιβλίων με γρήγορη ταχύτητα, ώστε να μπορούν να καταναλώνουν περισσότερα σε λιγότερο χρόνο και κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησης προς την δουλειά. Δεν είναι περίεργο που τα ηχητικά βιβλία έχουν γίνει πιο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Στην ιδανική περίπτωση, μπορείτε να αφιερώνετε τουλάχιστον 60 λεπτά την ημέρα μαθαίνοντας και αναπτύσσοντας το μυαλό σας, ώστε να μπορείτε να ενισχύσετε τις δεξιότητες και τη δημιουργικότητά σας για να κάνετε διαφορετικά πράγματα.

4# Σωματική ευεξία. Εάν θέλετε να είστε ένα άτομο υψηλής απόδοσης, τότε πρέπει να φροντίζετε το σώμα σας. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να σας απογοητεύσει το σώμα σας όταν το χρειάζεστε περισσότερο. Να είστε προσεκτικοί με το τι βάζετε στο σώμα σας και να είστε ενεργοί όλη την ημέρα για να διατηρήσετε την ενέργειά σας. Ακόμα και ένας περίπατος έξω μπορεί να σε βοηθήσει.

5# Παρακολούθησε τα οικονομικά σου. Ναι, ρίξτε μια ματιά καθημερινά στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Ακόμα κι αν αυτό… σε αγχώνει. Το να μην τα κοιτάς δεν είναι η λύση- απλώς προσπαθείς να προσποιηθείς ότι το πρόβλημα δεν είναι εκεί. Το θέμα της εξέτασης των οικονομικών σας είναι παρόμοιο με όταν κοιτάτε τους στόχους σας, εκτός από μια μικρή διαφορά. Όταν κοιτάζετε τα οικονομικά σας, δεν είναι μόνο για να είστε συγκεντρωμένοι στην ανάπτυξή τους, αλλά και για να παρακολουθείτε πώς τα πάτε και εάν γίνονται καλύτερα ή χειρότερα με την πάροδο του χρόνου. Τα οικονομικά σας δεν λένε ποτέ ψέματα. Εξετάζοντας τα οικονομικά σας, δίνετε στον εαυτό σας έναν έλεγχο της πραγματικότητας και θα είστε σε θέση να γνωρίζετε εάν αυτό που κάνετε λειτουργεί ή όχι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + 13 =