αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε πράγματα που κάνουν οι «βραδινοί τύποι» και οι υπόλοιποι σπάνια τα καταλαβαίνουν

Πέντε πράγματα που κάνουν οι «βραδινοί τύποι» και οι υπόλοιποι σπάνια τα καταλαβαίνουν

Η εργάσιμη ημέρα σου κυλά ίσως κάπως έτσι: Ξυπνάς στις 7-8 το πρωί. Ετοιμάζεσαι. Τσεκάρεις emails. Ρίχνεις μια πρώτη ματιά στα tasks που έχεις μπροστά. Πας στο γραφείο (ή ξεκινάς δουλειά στο σπίτι με το laptop σου). Η δουλειά διαρκεί περίπου μέχρι το απόγευμα. Μετά έχεις λίγο ελεύθερο χρόνο. Πέφτεις νωρίς για ύπνο το βράδυ, αφού το επόμενο πρωί πρέπει πάλι να ξυπνήσεις.

Σωστά όλα αυτά. Αλλά μόνο αν είσαι «πρωινός τύπος». Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι επιχειρηματίες ξυπνούν νωρίς στις εργάσιμες ημέρες τους. Θεωρούν οι πρωινές ώρες είναι οι πιο παραγωγικές. Ενώ έτσι «μεγαλώνουν» την ημέρα.

Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά. Εκεί ανήκουν όλοι αυτοί που δεν ξυπνούν πρωί για να εργαστούν, αλλά κανονίζουν όλες τις δουλειές τους για λίγο πιο μετά. Ενώ είναι πιο παραγωγικοί όσο βαδίζουμε προς το βράδυ. Φυσικά, δεν πέφτουν στο κρεββάτι και πολύ νωρίς. Αυτοί οι «βραδινοί τύποι» έχουν μερικές συνήθειες που οι άλλοι άνθρωποι σπάνια τα καταλαβαίνουν. Δείτε 5 τέτοιες συνήθειες παρακάτω, όπως τις εντοπίσαμε στο inc.com.

1# Βάζουν ξυπνητήρι στις 11:00 ή πιο μετά

2# Συχνά ξεκινούν να δουλεύουν από τις 16:00 και μετά

3# Πίνουν καφέ αργά το απόγευμα

4# Τρώνε σνακς μέχρι τα ξημερώματα (ενώ εργάζονται)

5# Γίνονται ξαφνικά παραγωγικοί, από τις 22:00 και μετά

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 4 =