αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠέντε πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στον υπολογιστή της δουλειάς

Πέντε πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στον υπολογιστή της δουλειάς

Είναι πιθανό να περνάς αρκετές ώρες στον υπολογιστή της δουλειά σου, μέσα στο γραφείο. Κι όμως, παρόλο που ο συγκεκριμένος υπολογιστής έχει γίνει βασικό κομμάτι της καθημερινότητας σου, δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι είναι εκεί για συγκεκριμένη δουλειά. Μην παρασύρεσαι. Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα από εκεί. Στην παρακάτω λίστα λοιπόν θα δεις 5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις από τον εταιρικό υπολογιστή που έχεις στο γραφείο. Σε διαφορετική περίπτωση, ίσως να μπεις σε μπελάδες…

Δεν μπαίνουμε στα social media. Oύτε βλέπουμε Netflix – γενικά, δεν κάνουμε τίποτα αντιπαραγωγικό, γιατί μπορεί να μας γυρίσει μπούμερανγκ.

Δεν μιλάμε για συναδέλφους ή, ακόμη χειρότερα, τον διευθυντή μας μέσω μηνυμάτων γιατί μπορεί να δει τα πάντα.

Δεν αναζητούμε νέες θέσεις εργασίας ούτε μέσω LinkedIn ούτε σε άλλες πλατφόρμες, για προφανείς λόγους. Αν σε εντοπίσουν, μαλλον θα δεις την πόρτα της εξόδου.

Δεν ασχολούμαστε με την part-time δουλειά που ενδεχομένως έχουμε. Καμία εταιρια δεν θέλει να ε πληρώνει για να… δουλεύεις για άλλους.

Δεν αποθηκεύουμε προσωπικούς κωδικούς ή προσωπικές πληροφορίες (όπως τους κωδικούς του taxisnet). Ο εργοδότης μας ή άλλα άτομα ίσως να τους βρουν και να τους χρησιμοποιήσου όπως νομίζουν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + 1 =