αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠέντε νέες θέσεις εργασίας έχει ανοιχτές η Creta Farms- Που να στείλεις το βιογραφικό σου

Πέντε νέες θέσεις εργασίας έχει ανοιχτές η Creta Farms- Που να στείλεις το βιογραφικό σου

Πέντε ανοιχτές η Creta Farms αυτή τη στιγμή. Πρόκειται για μια εταιρία με πολύ καλή επιχειρηματική πορεία, εδώ και αρκετά χρόνια.

«Ξεκινήσαμε από την Κρήτη με την Creta Farms, μία εταιρία αμιγώς ελληνική και την εξελίξαμε στο μεγαλύτερο πλέον εξειδικευμένο όμιλο επιχειρήσεων κρέατος και αλλαντικών στην Ελλάδα. Εδώ και 30 χρόνια, με πάθος για τη δουλειά μας, αγάπη για την εταιρία και όραμά μας να βοηθούμε τον κόσμο να ζει και να τρέφεται καλύτερα προσφέροντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και απαράμιλλης νοστιμιάς, ωθούμε την Creta Farms σε μία δυναμικά ανοδική πορεία η οποία ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα και αισθανόμαστε υπερήφανοι που η ισχυρή παρουσία και οι συνεργασίες της στις διεθνείς αγορές, ενισχύουν το προφίλ της ελληνικής επιχειρηματικότητας παγκοσμίως» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο επίσημο site.

Κάτι επίσης αξιοσημείωτο όπως αναφέρει η εταιρία για όσους εργάζονται εκεί: «Μπορείς να δοκιμάσεις γεύσεις από τον Chef μας, να πιεις όσο καφέ θέλεις και να συμμετάσχεις σε γευστικές δοκιμές».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις ανοιχτές θέσεις εργασίας. Κάνοντας κλικ στην κάθε μια, έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες και το που να στείλετε το βιογραφικό σας.

Τίτλος Περιοχή

Internal Auditor (IA02) ΕΛΛΑΔΑ/ ΑΘΗΝΑ Internal Auditor
Senior System Engineer (SSE_1118) ΕΛΛΑΔΑ/ ΑΘΗΝΑ Senior System Engineer
ΟΔΗΓΟΣ ΦΟΡΤΗΓΟΥ (OD_112018) ΕΛΛΑΔΑ/ ΑΘΗΝΑ ΟΔΗΓΟΣ ΦΟΡΤΗΓΟΥ
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ-CUSTOMER SERVICE (ΥΤΘ_102018) ΕΛΛΑΔΑ/ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ-CUSTOMER SERVICE
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ-CUSTOMER SERVICE (ΥΤΛ_10201) ΕΛΛΑΔΑ/ ΛΑΡΙΣΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ-CUSTOMER SERVICE
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 5 =