αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠέντε «μυστικά» των αυτοδημιούργητων εκατομμυριούχων. Και κάποια ίσως δεν τα περιμένεις

Πέντε «μυστικά» των αυτοδημιούργητων εκατομμυριούχων. Και κάποια ίσως δεν τα περιμένεις

Έχει ενδιαφέρον να παρατηρείς την ζωή και την καθημερινότητα των αυτοδημιούργητων εκατομμυριούχων. Προσπαθώντας να δεις τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι, και καταφέρνουν να είναι πετυχημένοι. Ακριβώς αυτό έκανε ο συγγραφέας, Steve Siebold. Συζήτησε με 1.200 αυτοδημιούργητους εκατομμυριούχους. Και έγραψε το βιβλίο: «Τα μυστικά που οι αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι διδάσκουν στα παιδιά τους».

Εκεί παραθέτει, ανάμεσα σε άλλα, 5 «μυστικά». Είναι πράγματα που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι στην καθημερινότητα τους. Και άλλα που δείχνουν την γενικότερη οπτική που έχουν. Για παράδειγμα, τέτοιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι το να κοιτάς την «μεγάλη εικόνα» είναι το ίδιο σημαντικό με το να κοιτάς τοπικά. Ίσως πρέπει να τα κάνεις και τα δύο ταυτόχρονα.

Επίσης, δεν περιμένουν αποτελέσματα στην στιγμή. Χρειάζεται χρόνος και δουλειά. Κάνουν σπορ «των πλουσίων». Όχι απαραίτητα επειδή τους αρέσουν. Αλλά γιατί εκεί μπορείς να κάνεις καλές επαφές. Οι πλούσιοι άνθρωποι γράφουν γράμματα στα οποία καταγράφουν το όραμα τους. Α, και διασκεδάζουν. Μην παίρνεις την ζωή τόσο σοβαρά.

Secrets of Self-Made Millionaires

5 secrets self-made millionaires teach their kids http://money.us/2pe9niZ

Posted by MONEY on Donnerstag, 15. März 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 1 =