αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε μικρά σημάδια που δείχνουν ότι έχεις καλή χημεία με κάποιον

Πέντε μικρά σημάδια που δείχνουν ότι έχεις καλή χημεία με κάποιον

Σίγουρα έχεις ακούσει για την «καλή χημεία» μεταξύ δύο ατόμων. Κάτι που είναι σημαντικό στην επαγγελματική αλλά και την προσωπική μας ζωή. Όλοι θέλουμε να έχουμε κοντά μας ανθρώπους με τους οποίους… συνεννοούμαστε.

Πώς θα ξέρετε όμως αν έχετε χημεία με ένα άτομο; Μερικές φορές απλά συναντάς κάποιον και νιώθεις έλξη αμέσως προς το μέρος του. Αυτή είναι μια ρομαντική αλλά σίγουρα όχι ανακριβής προσέγγιση για το τι είναι η χημεία. Είναι μια άμεση σύνδεση, ένας διαισθητικός δεσμός και κάτι που δημιουργεί πολλές εξαιρετικές σχέσεις.

Αμφιβολίες όμως αρχίζουν να δημιουργούνται λίγο μετά. Ήταν πραγματικά μια αμοιβαία έλξη; Ή μήπως μόνο εσύ ξεγελούσες τον εαυτό σου για να πιστέψει ότι ήταν χημεία; Μερικές φορές, οι «γραμμές» μπορεί να γίνουν θολές, καθιστώντας δύσκολο να το πούμε με βεβαιότητα τι ισχύει.

Πάμε να γίνουμε λίγο πιο συγκεκριμένοι λοιπόν. Εάν πρόκειται για πραγματικά καλή χημεία, σίγουρα θα παρατηρήσετε μερικά από τα παρακάτω σημάδια χημείας μεταξύ δύο ανθρώπων.

1. Γλώσσα του σώματος

Η μη λεκτική επικοινωνία είναι εξίσου σημαντική με τη λεκτική επικοινωνία για τη διασφάλιση της θετικής χημείας και τον καθορισμό της αποτελεσματικής επικοινωνίας συνολικά. Επιπλέον, οι μη λεκτικές ενδείξεις είναι συχνά πιο δύσκολο να ελεγχθούν – μπορείτε να σκεφτείτε τα λόγια σας, αλλά πρέπει να έχετε μεγαλύτερη επίγνωση των φυσικών αντιδράσεων και κινήσεων του σώματός σας για να σταματήσετε τη γλώσσα του σώματός σας. Αυτός είναι ο λόγος που η γλώσσα του σώματος παίζει τόσο τεράστιο ρόλο στον εντοπισμό της χημείας. Μερικά σημάδια χημείας στη γλώσσα του σώματος μεταξύ δύο ανθρώπων είναι: Ο άλλος γέρνει προς το μέρος σου. Γλείφει τα χείλη του. Έχει ιδρωμένα χέρια. Παίζει με τα μαλλιά του. Σταυρώνει και ξεσταυρώνει συνεχώς τα πόδια του.

2. Πείραγμα

Το πείραγμα μπορεί να είναι παιδικό και δεν είναι πάντα ένας σίγουρος τρόπος για να μετρήσετε τη χημεία. Τούτου λεχθέντος, συνήθως δείχνει ότι κάποιος μπορεί να ενδιαφέρεται για εσάς με κάποιο τρόπο. Μπορεί να υπάρχουν λεπτές έννοιες πίσω από τα πειράγματα που μπορεί να μην δίνετε προσοχή – και αυτές οι έννοιες μπορεί να υποδηλώνουν καλή χημεία. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα… πειράγματος σε αυτή τη κατηγορία: Παιχνιδιάρικο αστείο. Σπρώχνει ο ένας τον άλλον ελαφρά. Χρησιμοποιώντας ανόητα ή χαριτωμένα ψευδώνυμα. Μιμούμενοι ο ένας τον άλλον.

3. Η επαφή με τα μάτια είναι έντονη

Η οπτική επαφή είναι εξαιρετικά ισχυρή όταν πρόκειται για καλή χημεία. Απλώς παρατηρώντας το πώς δύο άνθρωποι κοιτάζουν ο ένας τον άλλον, μπορείτε να καταλάβετε πολλά για τη σύνδεσή τους. Όταν νιώθεις χημεία με κάποιον, τείνεις να τον κοιτάς αυτόματα κατάματα. Δεν μπορείτε να το αλλάξετε. Δεν μπορείς να κοιτάξεις αλλού – εκτός κι αν σε «πιάσουν» οι άλλοι, οπότε γρήγορα αποστρέφεις τα μάτια σου και προσποιείσαι ότι δεν είχες κάνει τίποτα!

4. Χαμόγελο

Είναι δύσκολο να μην χαμογελάς όταν είσαι κοντά σε κάποιον που συμπαθείς. Πώς να μην χαμογελάς; Εάν εσείς και το άλλο άτομο δεν μπορείτε να σταματήσετε να χαμογελάτε – ή προφανώς προσπαθείτε να ελέγξετε τα χαμόγελά σας – υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρχει καλή χημεία εκεί. Μερικές φορές, δεν χρειάζεται καν να αλληλεπιδράσετε μαζί τους για να απολαύσετε τα οφέλη. Απλώς κοιτάτε ο ένας τον άλλον και αισθάνεστε αυτόματα πιο θετικά.

5. Εστιάζετε αυτόματα ο ένας στον άλλο

Ακόμη και σε ένα δωμάτιο γεμάτο με άλλους ανθρώπους, εσείς και αυτό το άλλο άτομο εστιάζετε ο ένας προς τον άλλον. Είστε πάντα κάπως συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνει ή λέει ο άλλος, ακόμα κι αν δεν αλληλεπιδράτε μαζί του εκείνη τη στιγμή. Πολλές φορές, μπορεί να καταλάβετε τι σκέφτεται ο άλλος, πριν μιλήσει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five + thirteen =