αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε μικρά σημάδια που αποκαλύπτουν ότι ένα άτομο σε συμπαθεί

Πέντε μικρά σημάδια που αποκαλύπτουν ότι ένα άτομο σε συμπαθεί

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ του να είσαι απλά φιλικός και του να έλκεσαι έντονα από κάποιον. Αυτή η διαφορά συχνά αποκαλύπτεται με μη λεκτικές ενδείξεις.

Η γλώσσα του σώματος είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μεταδίδει πληροφορίες για τα συναισθήματά μας- ακόμα και όταν τα λόγια μας μπορεί να μην το κάνουν.

Η ανάλυση της γλώσσας του σώματος, ωστόσο, μπορεί να είναι μια δύσκολη υπόθεση, ειδικά όταν πρόκειται για την αποκρυπτογράφηση σημαδιών έντονης έλξης.

Ωστόσο, όσοι γνωρίζουν πως να κάνουν αυτή την αποκρυπτογράφηση, μπορούν να εντοπίσουν αυτά τα σήματα ένα μίλι μακριά.

Τώρα θα δούμε 5 μικρά σημάδια που αποκαλύπτουν ότι ένα άτομο σε συμπαθεί.


1) Η δύναμη της οπτικής επαφής

Συχνά υποτιμούμε τον αντίκτυπο της οπτικής επαφής στην επικοινωνία των συναισθημάτων μας. Στον τομέα της έλξης, η οπτική επαφή είναι ένα σαφές σημάδι. Είναι ένας πανάρχαιος… χορός, τόσο αρχαίος όσο και η ίδια η ανθρωπότητα.

Όταν κάποιος έλκεται έντονα από εσάς, τα μάτια του θα πάνε πάνω σας σαν μαγνήτης. Δεν μπορούν να το αλλάξουν. Το βλέμμα τους θα μείνει πάνω σου περισσότερο από όσο χρειάζεται, ακόμα κι όταν προσπαθούν να το κρύψουν.

2) Σε «αντιγράφει»

Ο «καθρεπτισμός», γνωστός και ως μίμηση, είναι όταν κάποιος υποσυνείδητα μιμείται τις χειρονομίες, τις εκφράσεις ή τη στάση σας.

Είναι ένα σημάδι ότι συμβαδίζουν μαζί σας και προσπαθούν να δημιουργήσουν μια σύνδεση. Προσέξτε λοιπόν αυτή τη συμπεριφορά. Μπορεί απλώς να είναι η ένδειξη ότι κάποιος έλκεται έντονα από εσάς.

3) Τα πόδια δεν λένε ψέματα

Όταν πρόκειται για τη γλώσσα του σώματος, εστιάζουμε συχνά στις εκφράσεις του προσώπου και τις χειρονομίες, αλλά τα πόδια μπορεί να είναι εξίσου σημαντικά.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα πόδια μας ελέγχονται από το υποσυνείδητό μας και τείνουν να κινούνται προς το μέρος ή το άτομο που μας αρέσει και μας δημιουργεί θετικά συναισθήματα.

4) Γέρνουν προς το μέρος σου όταν μιλάς

Η γλώσσα του σώματος δεν είναι μόνο αυτό που κάνουμε με τα χέρια και τα πόδια μας. Έχει να κάνει με το πώς τοποθετούμαστε σε σχέση με τους άλλους.

Όταν κάποιος έλκεται έντονα από εσάς, θα κλίνει προς το μέρος σας όταν μιλάτε. Αυτό δεν είναι μόνο για να σε ακούει καλύτερα. Είναι ένα σαφές σημάδι ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για αυτό που έχετε να πείτε.

5) Θυμούνται τις λεπτομέρειες

Όταν κάποιος έλκεται από εσάς, έχει την τάση να κολλάει σε κάθε σας λέξη.

Ίσως έχεις ένα φίλο που θυμάται ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες των συνομιλιών σας, από το αγαπημένο σου συγκρότημα μέχρι τον τύπο του καφέ που προτιμάς.

Αν κάποιος θυμάται τα μικρά πράγματα που λέτε και μικρές πληροφορίες που αφορούν την ζωή σας, θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι δίνει ιδιαίτερη προσοχή, επειδή έλκεται έντονα από εσάς.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + thirteen =